Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER VLAAMS BRABANT

* > 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
* Zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels
* Goede kennis van telecom of ICT

Via HAYS

Staat 8 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een ICT bedrijf die een breed aanbod aan ICT en telecom diensten en producten levert op nationaal niveau, is Hays Sales momenteel op zoek naar een Accountmanager voor de regio's Vlaams-Brabant en Limburg.

ACCOUNT MANAGER VLAAMS BRABANT

Functieomschrijving

Het doel van deze functie is om de portfolio van bestaande B2B klanten binnen jouw regio te beheren, alsook deze steeds verder uit te breiden door nieuwe klanten te vinden. Daarbij richt je je voornamelijk op SMEs (vanaf 10 tot 500 eindgebruikers) in Vlaams-Brabant en Limburg. Je gaat proactief te werk en verkoopt alle producten en diensten die het bedrijf aanbiedt (zoals unified communication, beveiliging, netwerken, infrastructuur, beveiligingsaudits, etc.). Je kan dus een mix van farming en hunting verwachten. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor de verkoop, maar je adviseert je klanten ook steeds dankzij jouw grondige marktkennis. Je doet veel klantenbezoeken, maar tegelijk werk je ook regelmatig vanuit het kantoor om een goede samenwerking met het salesteam en de verschillende interne departementen te verzekeren. Binnen deze functie rapporteer je steeds aan de Sales Manager.

Profiel

De ideale kandidaat heeft minstens 3 jaar ervaring in een externe commerciële functie, bij voorkeur in de telecom of ICT sector. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels. We zoeken een kandidaat met een down-to-earth mentaliteit en die sterke, open communicatieve vaardigheden bezit. Je bent een proactieve teamplayer met een doorzettende houding en een stevige dosis optimisme.

Aanbod

Onze klant biedt de kans om in een dynamische omgeving terecht te komen binnen een innovatief bedrijf. Je mag een aantrekkelijk salarispakket verwachten, dat bestaat uit een competent salaris op basis van jouw ervaring, een maandelijks bonusplan, een bedrijfswagen met tankkaart, dagelijkse nettolonen en verzekeringen.

Interesse in deze uitdagende positie om expert te worden voor je klanten binnen een ICT bedrijf? Solliciteer online of contacteer Fanny Cools van Hays Sales Brussels 02/541.16.55.

Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Vlaams-Brabant
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.