Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER VERLICHTING

* Oost- en West-Vlaanderen
* Lichtoplossingen binnen B2B
* Technische affiniteit

Via Hays Gent

Staat 4 dagen op Jobat.be

Onze klant is één van de marktleiders in verlichting, die ook ruimte geeft voor doorgroeimogelijkheden. Samen met dit bedrijf zijn we vanuit Hays Sales Gent op zoek naar een Account Manager om het team te vervoegen.

ACCOUNT MANAGER VERLICHTING

Functieomschrijving

Als Account Manager zal je instaan voor het onderhouden van een vaste klantenportefeuille alsook de uitbereiding hiervan en dit voor jouw regio Oost- en West-Vlaanderen. Klanten kunnen zowel elektro-groothandelaars en installateurs als professionele eindgebruikers zijn. Je werkt op projectmatige basis samen met je klanten, dit voor de gehele duur van het project. Samen met de technische binnendienst zoek je oplossingen op maat van de klant. Ook krijg je ondersteuning van de administratieve dienst voor het opmaken van de offertes en dergelijke. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Sales Manager. Wanneer je niet op de baan bent is home office zeker een mogelijkheid.

Profiel

De ideale kandidaat beschikt over een bachelor- of masterdiploma en heeft een sterk technische affiniteit of interesse. Je blikt terug op een eerste commerciële ervaring van minstens 3 jaar waarbij je contacten hebt gelegd in de projectmarkt. Je bent gemotiveerd en hebt ambitie om verder te groeien binnen het bedrijf. Je komt terecht in een open omgeving waarbij vrijheid en zelfstandigheid een belangrijk gegeven zijn. Naast het Nederlands is een goede kennis van het Frans een groot pluspunt.

Aanbod


Je komt terecht in een prestatiegericht bedrijf waar kwaliteit primeert. Onze klant biedt een uitdagende job aan in een inspirerende werkomgeving en waar doorgroeimogelijkheden zeker aanwezig zijn. Je kan een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen verwachten.

Heb je interesse in deze uitdagende job als Account Manager Verlichting? Contacteer dan Finley Arlequeeuw op het nummer 09/269.25.49.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Apparatuur
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.