Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER UTILITEITEN

* Account Manager Utiliteiten
* Regio Antwerpen & Vlaams-Brabant
* 70% Account Management en 30% prospectie

vertegenwoordiger | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Onze klant is ontwerper en fabrikant van sanitaire uitrustingen heel specifiek voor de utiliteiten. Met hun leiderspositie in de markt hebben ze elk jaar een aanzienlijk internationale groei in verschillende markten. Omwille van deze commerciële ontwikkelingen is Hays Sales Antwerpen samen met deze klant op zoek naar een Account Manager Utiliteiten voor Antwerpen & Vlaams-Brabant.

ACCOUNT MANAGER UTILITEITEN

Functieomschrijving

Als Account Manager Utiliteiten ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de wekelijkse bezoeken bij jouw toegewezen klanten. Je zal de klantenbezoeken voornamelijk verdelen tussen groothandels en voorschrijvers. Je doel is dus om de producten te laten voorschrijven bij enerzijds de opdrachtgevers (hoofdkantoren, ziekenhuizen, …), voorschrijvers (architecten, studieburelen, …) en bij installateurs. Je missie houdt ook in om de belangrijkste bouwprojecten voor utiliteiten en ziekenhuizen te beheren door alle stappen vanaf de werf tot het einde van het project op te volgen. De kwaliteit van de relaties stel je dus in staat om duurzame relaties met je klanten en voorschrijven te ontwikkelen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van je eigen regio en gericht op zoek te gaan naar potentiële nieuwe klanten in Antwerpen & Vlaams-Brabant. Ten slotte rapporteer je in deze functie als Account Manager Utiliteiten aan de Sales Manager.

Profiel

Voor deze functie als Account Manager Utiliteiten heb minstens een secundair diploma op zak in de commerciële of technische richting. Het belangrijkste voor het uitvoeren van deze functie is dat je klantgericht en technisch georiënteerd bent, een luisterend oor hebt en nieuwsgierig bent om de activiteiten samen met je gesprekspartner te kunnen ontwikkelen. Verder ben je autonoom, ben je sterk in het individueel werken alsook in een teamverband. Ten slotte spreek je vlot Nederlands en heb je een goede basis van het Frans en het Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische team waar je zal kunnen deelnemen aan ambitieuze projecten. Er worden opleidingen en aangepaste hulpmiddelen aangeboden om je talenten te ontwikkelen en je te laten groeien in een ondernemend bedrijf. Je zult deel uitmaken van een hecht salesteam dat gekend staat om zijn kwalitatieve en hoogwaardige producten. Voor deze Account Manager Utiliteiten biedt onze klant een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Ben jij de Account Manager Utiliteiten die ik zoek voor Antwerpen & Vlaams-Brabant? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Antwerpen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.