Terug naar zoekresultaten

Account Manager - Supply Chain

464492666

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 39 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Account Manager - Supply Chain

Functieomschrijving

-Als Accountmanager bouw je duurzame en betrouwbare relaties op met onze klanten. -Je zet de gemaakte commerciële afspraken om in praktijk. -Je biedt flexibele oplossingen aan voor de vragen en wensen van onze klanten. -Je coördineert de behoeften van de klant in projecten en procedures. -Je bereidt offertes voor en volgt deze efficiënt en gestructureerd op. -Je biedt ondersteuning aan de interne afdelingen vanuit jouw ervaring met het klantendossier. -Je werkt mee aan het up-to-date houden van commerciële dossiers. -Je controleert de flow door middel van rapportage- en controlelijsten. -Je kijkt na of de afgesproken dienstverleningen worden uitgevoerd. -Je zorgt voor correcte en stipte rapportering naar de klant en naar jouw manager toe.

Profiel

Je kunt overtuigen, inspireren, vlot communiceren en je blijft standvastig in moeilijke situaties. Tegelijk deins je niet terug voor afwisseling en kan je werken binnen de opgeven richtlijnen. Het ideale profiel voor deze functie is actief, ondernemend, enthousiast, zelfzeker, vindingrijk, consequent en nauwkeurig.

Je beschikt over:
-Een hogere opleiding in de economie of logistiek
-Minimaal vijf jaar werkervaring
- Een zeer goede kennis van het Nederlands en Engels

Aanbod

Bij de organisatie ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Zij zijn een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heen heeft weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.