Terug naar zoekresultaten

Account Manager - Supply Chain

269792620

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Account Manager - Supply Chain

Functieomschrijving

- Je maakt de vertaling tussen de gemaakte commerciële afspraken en de operationele uitvoering. - Je bouwt duurzame relaties uit met de klant en levert informatie en rapporteringen aan de klant en het Management. - Je vertaalt en coördineert klantenbehoeften naar projecten en procedures, biedt oplossingen voor vragen en problemen van klanten. - Je bereidt offertes voor en volgt deze op en zorgt voor een efficiënte administratieve opvolging. - Je biedt ondersteuning aan de verschillende interne afdelingen vanuit jouw expertise binnen het klantendossier. - Je beheert een toegankelijke administratie en werkt mee aan het up-to-date houden van een of meerdere commerciële dossiers. - Je controleert op gerichte wijze de verschillende flows door middel van rapportage en controlelijsten en gaat hierbij na of de afgesproken dienstverlening ook wordt uitgevoerd. - Je zorgt voor een correcte en tijdige rapportering naar jouw manager om een goede opvolging van de werkzaamheden en resultaten te garanderen.

Profiel

We zoeken iemand die kan inspireren, overtuigen en communicatief sterk is. In deze functie kunnen taken aan bod komen die een krachtige persoonlijkheid vereisen in moeilijke omstandigheden. Onze ideale kandidaat houdt van afwisseling en verandering en kan werken binnen de opgegeven richtlijnen. De ideale persoon is ondernemingsgezind, vindingrijk, enthousiast, zelfzeker, inspirerend, logisch, systematisch en precies.

Je beschikt ook over:
- Een hogere opleiding in een economische richting
- Minimum 5 jaar werkervaring
- Zeer goede kennis Nederlands, goede kennis Engels

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.