Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER SIGNALISATIE

* Account Manager Signalisatie
* Regio België
* Combinatie technische kennis en commerciële skills

Account Manager Signalisatie | Meerdere regio's | Interim, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een bedrijf actief in verbindingen, waarschuwing en bescherming, zijn wij vanuit Hays Sales Antwerpen op zoek naar een ervaren Account Manager Signalisatie voor België. Dit bedrijf wil vastberaden blijven groeien en optimaal alle opportuniteiten naar waarde schatten en invullen.

ACCOUNT MANAGER SIGNALISATIE

Functieomschrijving

Als Account Manager Signalisatie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten voor gestructureerde netwerkbekabeling. Samenwerken met klanten en leveranciers, voeling hebben met koper- en glasvezelnetwerken en de projectmarkt is waar het allemaal mee begint. Je bent aansprakelijk voor bestaande klanten en draagt actief bij aan de uitbreiding van het cliënteel in België. Voor deze taken zal je tijd op kantoor doorbrengen maar de grootste opdracht is actief zijn op het buitenterrein. Naast intensieve contacten met leveranciers en de nodige jaarlijkse beursbezoeken, bouw je een persoonlijk contact op met de klanten en de prospecten. Tot de klantenportefeuille behoren grote installateurs, elektrotechnische handelaars, openbare bedrijven, industriële klanten, etc. Naast het leveren van standaardproducten geef je ook positief gevolg aan technische vragen van jouw klanten. Ten slotte rapporteer je in deze Account Managersfunctie aan de zaakvoerder.

Profiel

Voor deze functie als Account Manager Signalisatie is het belangrijk dat je beschikt over een Bachelor werk- of denkniveau. Daarnaast heb je een uitgesproken affiniteit binnen de technische sector en kan je minimum 8 jaar ervaring voorleggen binnen een gelijkaardige functie. Je hebt commerciële ervaring met uiteenlopend cliënteel en kennis van veiligheid- en/of beschermingsproducten is een absolute must. Verder ben je hands-on, kan je werken in team en neem je verantwoordelijkheid, kortom: je hebt de maturiteit die nodig is voor deze zeer leuke maar uitdagende account Managers rol. Ten slotte weet je goed om te gaan met social media toepassingen en heb je een grondige kennis van het Nederlands en het Frans, kennis van het Engels is een plus.

Aanbod

Onze klant is bereid om je met opleidingen te ondersteunen om jouw job zo professioneel mogelijk uit te voeren in heel België. Het bedrijf biedt je een gevarieerd takenpakket waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en zelf je agenda kan bepalen. Voor deze Account Manager Signalisatie voorziet onze klant een competitief salarispakket in functie van jouw ervaring, aangevuld met onder andere een bedrijfswagen en maaltijdcheques.

Ben jij de Account Manager Signalisatie die ik zoek voor België? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Henegouwen,Oost-Vlaanderen,Luxemburg,Waals-Brabant,Antwerpen,Vlaams-Brabant,West-Vlaanderen,Brussel,Namen,Luik,Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Henegouwen, Oost-Vlaanderen, Luxemburg, Waals-Brabant, Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Brussel, Namen, Luik, Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.