Terug naar zoekresultaten

Account Manager Regio West- en Oost-Vlaanderen

342272128

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Account Manager Regio West- en Oost-Vlaanderen

Functieomschrijving

Onze klant zoekt aan account manager voor de regio West- en Oost-Vlaanderen. Als account manager ben je het centrale aanspreekpunt voor alle vragen en noden van klanten omtrent telefonie en CRM. Op regelmatige tijdstippen contacteer je klanten, volg je hen nauwkeurig op om zo een langetremijnrelatie te bestendigen. Je bent in staat mee te denken met de business strategie van de klant om detelefonie- en CRM-pakketten daarop af te stemmen. Op managementniveau kan je onderhandelen over de projecten. De eindverantwoordelijkheid van het volledige offerte- en verkoopproces, de inschatting van de behoefte van de klant tot het vertalen van de meerwaarde van de voorgestelde IT-oplossingen naar de business van de klant ligt bij jou. Als account manager breid je de bestaande klantenportefeuille verder uit door middel van actieve prospectie. Op die manier voeg je belangrijke referenties uit de KMO-sector toe aan het klantenbestand. Alles rapporteer je aan de Sales Manager.

Profiel

Met een aantal jaren relevante ervaring in de sector en een bachelordiploma heb je inzicht in de telefonie- en softwarenoden van kleine en middelgrote ondernemingen, alsook in de beslissingsprocessen van deze bedrijven. Opportuniteiten ga je actief zoeken. Deals afsluiten geeft jou energie. Daarnaast heb je een rijbewijs B en spreek je vloeiend Nederlands en Frans. kennis van het Engels is een pluspunt.

Aanbod

In dit groeiend bedrijf heerst een collegiale sfeer met een dynamische werkcultuur. Naast een boeiende, stabiele en leuke job krijg je ook de kans om je verder te ontplooien en mee te groeien met het bedrijf. Dit alles wordt verder ondersteund door een aantrekkelijk salaris.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.