Terug naar zoekresultaten

1 van 11

Volgende
Daisycon BV

Account Manager Online & Offline Marketing (Junior)

Bij Daisycon BV

Staat 6 dagen op Jobat.be

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online marketing bedrijf van Nederland, ondertussen ook al enkele jaren in België actief. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders. 

Wij zijn ook Affiliprint. Met meer dan 1.000 adverteerders en publishers behoort Affiliprint tot de grootste insert-netwerken ter wereld. Jaarlijks worden ruim 50 miljoen inserts verspreid via pakketten van webshops, magazines en kranten in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië.

Sinds 2015 is Affiliprint onderdeel van Daisycon Holding en biedt daarmee een unieke combinatie van on- en offline marketing.

Account Manager Online & Offline Marketing (Junior)

Functieomschrijving

Je ziet kansen en houdt van scoren, bent een echte relatiemanager en hebt alles onder controle. De wereld van online & offline marketing is geen vreemde voor je. Stap binnen bij dé creatieve hub van Antwerpen en ga aan de slag als onze nieuwe:

 • Account Manager Online & Offline Marketing (Junior)

Op dagelijkse basis heb je contact met adverteerders en website-eigenaren. Het ene moment gaat dit over het uitbouwen van een online affiliate programma of creëren van meer leadgeneratie, het andere moment juist over een nieuw op te starten insert-campagne.

Je bent commercieel gedreven en zoekt samen met je collega's naar nieuwe kansen in de markt en biedt aanvullende diensten aan. Je komt in contact met grote namen zoals: Hello Bank!, Corona Direct, Test-Aankoop, Scarlet, Euroflorist en Krëfel.

In deze job is geen dag hetzelfde. Naast het benaderen van nieuwe prospects, ben je bezig met een nieuw voorstel uit te werken naar aanleiding van je gesprek met een nieuwe adverteerder. Ook houd je samen met je collega online marketing in de gaten of de opstart van een nieuwe affiliate campagne vlekkeloos verloopt en of je gesloten deal voor het plaatsen van nieuwe inserts nog aandacht nodig heeft.

Profiel

 • Je wilt je commerciële talenten verder ontwikkelen en je bent enorm leergierig

 • Je hebt je Bachelor behaald en hebt een paar jaar werkervaring in (online) marketing

 • Je spreekt perfect Nederlands en Frans, Engels is zeker handig

 • Je krijgt prima salaris en een 13e maand

 • Je krijgt een trainingsprogramma

 • Je krijgt een auto van de zaak

 • Je krijgt 25 vakantiedagen

 • Je krijgt Eco- en maaltijdcheques

Ons kantoor vind je hier: Fosbury & Sons. Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen. Zodra je over de drempel bent, zie je precies waarom wij ons kantoor hier hebben gevestigd. Wij werken namelijk in dé creatieve hub van Antwerpen. Hét kantoor waar on- en offline pioniers samenkomen.

Aanbod

Je krijgt vanaf dag één een trainingsprogramma en intensieve begeleiding van een ervaren collega. Grotendeels in Antwerpen, zo nu en dan in Nederland.

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris en ontvang je een leuke bonus naar prestatie. Er is nog meer! In deze job ontbreken ook een auto van de zaak, 25 vakantiedagen, maaltijdcheques en ecocheques niet aan het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.