Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER MET AFFINITEIT VOOR DE BOUW

* Account Manager met affiniteit voor de bouw
* Regio Gent
* Actief in de showroom + bezoeken van potentiële nieuwe klanten

Account Manager met affiniteit voor de bouw | Oost-Vlaanderen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Onze klant wenst een nog grotere nationale speler te worden als bedrijf gespecialiseerd in eigen ontwikkeling, eigen productie en eigen plaatsing. Om dit te verwezenlijken is dit bedrijf samen met Hays Sales op zoek naar een Account Manager met affiniteit in de bouw voor regio Gent.

ACCOUNT MANAGER MET AFFINITEIT VOOR DE BOUW

Functieomschrijving

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van A tot Z projecten. Dit start met het eerste contact van een potentiële nieuwe klant, tot het correct afsluiten en de verdere opvolging hiervan. Naast deze verantwoordelijkheid, zorg je ook voor een warm onthaal van de bezoekers in de showroom. Je bespreekt met de potentiële klanten de mogelijke oplossingen en vertegenwoordigt hierbij de producten en projecten van het bedrijf. Verder houd je vinger aan de pols binnen je markt, waardoor je deze zonder probleem kan vertalen naar commerciële activiteiten en de doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inplannen van thuisbezoeken bij deze klanten, zodat je een perfect inzicht verkrijgt over hun noden en wensen. Bijkomend vul je zelf je agenda flexibel en efficiënt in. Ten slotte kan je als Account Manager rekenen op de professionele ondersteuning van ervaringen technische binnendienstmedewerkers en rapporteert je in deze functie aan de zaakvoerder.

Profiel

Voor deze functie als Account Manager ben je voor 100% een gepassioneerde projectverkoper. Daarnaast is het belangrijk dat je minimum 5 jaar relevante verkoopervaring kan voorleggen, waarbij particulierenverkoop een groot voordeel vormt. Verder ben je een communicatief en vertrouwensvol persoon die vlot contacten legt en iemand die op een creatieve manier de klanten kan inspireren en te woord kan staan. Je bent georganiseerd, nauwkeurig en flexibel naar zaterdagwerk en heb je een zekere interesse of affiniteit met de bouwsector. Als je ten slotte naast het Nederlands ook goed kan communiceren in het Frans, dan vormt dit zeker een pluspunt.

Aanbod

Onze klant biedt voor deze Account Manager een zeer aantrekkelijk salarispakket aan, inclusief een zeer mooi commissiesysteem en een waaier aan extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Ook zelfstandigen kunnen in aanmerking komen voor deze functie. Je komt terecht in een groeiende en dynamische omgeving die de nodige ondersteuning biedt om jouw job zo professioneel mogelijk uit te voeren.

Ben jij de Account Manager met affiniteit voor de bouw die ik zoek voor regio Gent? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Oost-Vlaanderen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.