Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 70

Volgende
Keyware

Account Manager Limburg

Bij Keyware

Staat 12 dagen op Jobat.be

Keyware is dé specialist inzake verhuur en verkoop van betaalterminals en het regelen van uw betaalontvangsten via debet- of kredietkaart. In België meer dan 18.000 succesvolle klanten en reeds meer dan 20 jaar actief.

Account Manager Limburg

Functieomschrijving

Hou jij van het uitbouwen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties? Het meedenken met en het aanbieden van de beste oplossing voor de klant stemt u tevreden? Niet langer in ellenlange files maar activiteit in je eigen provincie en veel bij klanten ipv in je firmawagen of op kantoor? Zeer ruime autonomie en vrijheid maar met strakke processen en dagelijkse coaching verhoogt uw prestaties? Werken voor een gezond en winstgevend beursgenoteerd bedrijf in de financiële sector met betaaldiensten voor uitvoeren van betaaltransacties,  e-commerce en m-commerce spreekt u aan?

 

 

Dan is dit de job voor u !

 

U bezoekt dus klanten/prospect.  U analyseert de betalings-behoeften van de klant, zoekt mee naar de meest voordelig oplossing voor de klant en verkoopt onze bedrijfsgerichte en hoogkwalitatieve diensten op een correcte manier (code of conduct). Dankzij ons breed productaanbod, doorgedreven service en hoge klantentevredenheid bereikt u vlot uw target (32 combo  contracten per maand). Eenmaal in de week komt u naar het kantoor te Zaventem voor een coachingssessie en het afgeven van uw getekende contracten. Eenmaal per maand is er een SALES meeting met uw teamgenoten sales België. U rapporteert aan de CCO van het bedrijf.

Profiel

U bent dynamisch, actief, assertief, sportief en communicatief. U straalt zelfvertrouwen uit en u bent een natuurlijk verkoopstalent met interesse in directe verkoop. U bezit een bachelor-diploma of bent evenwaardig door ervaring.

De target klanten zijn alle handelszaken zoals horeca, kledijzaken,thuisconsulenten, toerisme en ontspanning, mode, diensten, gezondheid (tandarts, dokters, ziekenhuizen, opvang,..), constructiebedrijven,  advocaten en notaris, kappers, schoonheidsinstituten,...

Wij vragen een basiskennis van PC en internet en verwachten op wekelijkse basis rapportage van je dagprestaties.

Aanbod

Wij bieden u een vast basisloon en een aantrekkelijk commissieloon (incentives voor week, maand, kwartaalprestaties, jaar en luxury incentives) met daarbij nog extra-legale voordelen (Firmawagen, Maaltijdcheques, Smartphone,...) in functie van je ervaring en prestaties.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Apparatuur
  • Midden-Limburg (Hasselt - Genk)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.