Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER KLIMATISATIE

* Account Manager Klimatisatie
* Regio Limburg
* Combinatie technische kennis en commerciële skills

Account Manager | Limburg | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een importeur van warmtepompen, aircosystemen en zonneboilers van een topmerk in de Benelux, zijn wij vanuit Hays Sales Antwerpen op zoek naar een ervaren Account Manager Klimatisatie voor regio Limburg met sterke technische kennis.

ACCOUNT MANAGER KLIMATISATIE

Functieomschrijving

Als Account Manager Klimatisatie ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille van installateurs en ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten in regio Limburg. Door het verlenen van professioneel en technisch advies zal je verschillende vertrouwensrelaties opbouwen. Je zal eveneens opportuniteiten in de markt tijdig detecteren en hier ook actief op zoek naar gaan. Daarnaast sta je als Account Manager Klimatisatie in voor de goede en nauwkeurige opvolging van offertes. Verder zal je een jaarbudget en verkoopsplan opstellen voor regio Limburg en ben je op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen en technisch/strategische schommelingen. Ook vertegenwoordig je samen met je collega's het bedrijf op vakbeurzen en klantenevenementen. Ten slotte kan je als Account Manager Klimatisatie rekenen op de professionele ondersteuning van ervaringen binnendienstmedewerkers en rapporteert je in deze functie aan de Sales Manager.

Profiel

Voor deze functie als Account Manager Klimatisatie heb je genoten van een technische opleiding genoten en hebt reeds een eerste commerciële werkervaring in de sector van klimatisatie en/of warmtepompen. Je bent een communicatief persoon en kan goed omgaan met klanten en nieuwe prospecten. Een positieve houding en aanstekelijk enthousiasme typeren jouw persoonlijkheid, daarnaast ben je ook een uitgesproken teamplayer. Verder kan je prioriteiten stellen en werk je gemakkelijk met cijfermateriaal. Ten slotte heb je een perfecte kennis van het Nederlands en een professionele kennis van het Engels, kennis van het Frans is een mooie plus.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende Account Managers positie aan in een leerrijke en dynamisch omgeving met ruimte voor eigen initiatief. Je kan rekenen op een degelijke interne opleiding en ondersteuning van ervaren collega's. Voor deze Account Manager Klimatisatie voorziet onze klant een marktconform salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse in een boeiende job als Account Manager Klimatisatie in een innovatieve organisatie voor regio Limburg? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Limburg
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.