Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER INDIRECT SALES

* Eerste ervaring als externe sales B2B
* Indirecte verkoop aan installateurs
* Zeer vlot in het Nederlands en Frans

Via HAYS

Staat 4 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, actief binnen de energiesector, zijn we vanuit Hays Sales op zoek naar een account manager indirect sales om de bestaande klantenportefeuille te beheren, die is samengesteld uit partners die hun verkoop richten aan eindgebruikers binnen heel België.

ACCOUNT MANAGER INDIRECT SALES

Functieomschrijving

Binnen deze functie als indirecte accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de bestaande klantenportefeuille, samengesteld uit partners zoals installateurs, projectontwikkelaars, wederverkopers, enz. Je creëert ook nieuwe mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en nieuwe partnerschappen aan te gaan. Daarbij onderhoud je langdurige relaties met je klanten en ben je ook verantwoordelijk voor de technische training bij klanten, partners en gespecialiseerde scholen omtrent de producten. Daarnaast neem je deel aan beurzen en ad hoc evenementen binnen de sector. Om de vooropgestelde doelen te bereiken werk je op een zelfstandige manier en ben je voornamelijk op de baan om jouw klanten te bezoeken. Eens in de twee weken werk je vanuit het kantoor en rapporteer je jouw resultaten aan de Sales Manager.

Profiel

Voor de functie van account manager indirect sales is Hays Sales op zoek naar een kandidaat met een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring, die een relevante verkoopervaring kan aantonen binnen de verkoop van diensten of producten in een B2B-omgeving. Een affiniteit met techniek is onmisbaar voor deze functie. Bovendien kan je jezelf perfect uitdrukken in het Nederlands en het Frans. Aangezien je klanten over heel België verspreid zijn ben je zeer flexibel en mobiel. Ten slotte ben je zeer commercieel ingesteld, gericht op het ontwikkelen van langdurige relaties met klanten en schrikt het je niet af om zelfstandig te werken.

Aanbod

Onze klant biedt de unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch, stabiel bedrijf als account manager indirect sales. Het aangeboden salarispakket bestaat uit een bedrijfswagen met tankkaart, dagvergoedingen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, een jaarlijkse bonus en 12 ADV-dagen per jaar.

Wil je jouw commerciële vaardigheden optimaal benutten bij deze marktspeler in de energiewereld? Solliciteer online of neem contact op met Fanny Cools van Hays Sales Brussel (02/541.16.55).

Vlaams-Brabant,Luxemburg,Luik,Oost-Vlaanderen,Henegouwen,Antwerpen,Namen,Limburg,Brussel,West-Vlaanderen,Waals-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Antwerpen, Namen, Limburg, Brussel, West-Vlaanderen, Waals-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.