Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 42

Volgende

Account manager Henegouwen en Brabant

Manpower | Kortrijk | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be


Wij zoeken (m/v)

Accountmanager Heftrucks en Vorkliften
West-Vlaanderen, Brabant & Henegouwen
onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.


Onze klant, een internationale naam in zijn sector, zoekt een accountmanager voor de regio West- Vlaanderen, Brabant en Henegouwen om hun dynamisch team te versterken.

Ze zijn marktleider in alles wat rond bedrijven 'rolt': ze doen in verkoop en verhuur en leveren daarnaast oplossingen/diensten aan hun klanten. Met een bijna perfecte klantentevredenheid heeft dit bedrijf een zeer goede reputatie, wat ze als toekomstige werkgever zeer aantrekkelijk maakt!

Technische affiniteit? Gedreven in sales? Autonoom werken? Goed Franstalig?
Lees dan zeker verder, deze job wordt misschien van jou

Account manager Henegouwen en Brabant

Functieomschrijving


Als Account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantenrelaties in de regio West-Vlaanderen, Brabant en Henegouwen. Je bezoekt verschillende klanten en luistert naar hun noden en wensen. Je informeert klanten over nieuwe mogelijkheden, producten en onderdelen gerelateerd aan heftruck- en vorkliftonderdelen. Indien mogelijk en nodig geef je demonstraties ter plaatse.

Naast accountmanagement ben je ook voor een stuk bezig met prospectie. Je bent alert voor opportuniteiten en speelt hier ook op in. Je informeert de prospects over het productengamma, de dienst van het bedrijf en welke oplossingen er geboden kunnen worden. Al doende breid je systematisch je portefeuille uit.

Je streeft doelgericht je verkoopdoelstellingen na en werkt hiervoor nauw samen met de commerciële binnendienst.

Je bent zelfstandig in je job en werkt/vertrekt hoofdzakelijk van thuis uit. Slechts 1 dag per week ben je op kantoor in functie van administratieve navolging.

Profiel


Je hebt bij voorkeur een bachelorsdiploma en al relevante ervaring als accountmanager in een gelijkaardige sector of met gelijkaardige klanten. Je gaat met plezier op baan en bij jouw klanten kun je snel terugvallen op je perfecte kennis van het Frans en Nederlands.

Verder ben je zelfstandig en kun je goed om met vrijheid in de job. Je hebt een down to earth mentaliteit en hands-on attitude. Je bent eveneens een echte teamplayer en hecht veel belang aan vlotte en heldere communicatie.

Je verkoopstijl typeert zich als relationeel en no-nonsens.

Aanbod


Aanbod

We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel autonomie en baanwerk. Je komt terecht in een groeiend en dynamisch bedrijf en bovendien marktleider in de sector. Je kunt je verwachten aan een competitief loon , aangevuld met een bedrijfswagen, maaltijdscheques, groepsverzekering en bonus. Verder word je voldoende ondersteun waar nodig.

Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen! Discretie verzekerd!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656376

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.