Terug naar zoekresultaten

ACCOUNT MANAGER BELGIUM

* Werkbouwkundige achtergrond
* Internationale markt: BENELUX
* Machinebouwindustrie: aandrijftechnieken

- | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Onze klant is een leidinggevend fabrikant van aandrijftechnologieën met meer dan 100 jaar ervaring. De organisatie met hoofdkantoor in Nederland heeft enorm veel potentieel in de Belgische markt, met name in de machinebouwindustrie. Het cliënteel bestaat uit zowel fabrikanten als uit eindklanten, in verschillende sectoren gaande van o.a. productie, industriële bakkerijen, staalindustrie als overheden en waterwegen. Samen met dit bedrijf gaan we op zoek naar een accountmanager die klanten adviseert dankzij zijn/haar technische kennis.

ACCOUNT MANAGER BELGIUM

Functieomschrijving

Als accountmanager ben je actief over heel België, waarbij je ondersteuning krijgt van je Nederlandse collega-accountmanagers. Dankzij jouw gegronde technische achtergrond kan je de bestaande en potentiële klanten voldoende technisch adviseren omtrent hun specifieke noden. Door je ervaring als accountmanager of in sales algemeen ben je snel vertrouwd met het detecteren van businesspotentieel en win je het vertrouwen van de prospect. Je werkt samen met verschillende vestigingen van de groep in België en krijgt ondersteuning van de binnendienstmedewerkers. Klanten situeren zich in de machinebouwindustrie en zijn onder te verdelen in fabrikanten en eindgebruikers. Deze bevinden zich in verschillende industriële sectoren, gaande van machinebouw, staalindustrie, voeding en productie tot eindklanten zoals waterwegen en sluizen.

Profiel

Voor deze salesvacature gaan wij op zoek naar een gedreven technisch accountmanager die oplossingsgericht meedenkt met de klant en deze voldoende kan adviseren. Een werkbouwkundige achtergrond is hierdoor een must, ervaring in sales is gewenst. Kennis van aandrijftechnieken geeft je een voordeel op andere kandidaten. Gezien de regio heel België betreft, is een goede kennis Frans belangrijk. Kennis Duits en Engels wordt als pluspunt aanschouwd.

Aanbod

Na jouw specifiek gerichte opleiding in het buitenland werk je voornamelijk vanuit België. Een home office is daarbij zeker mogelijk en wordt in eerste instantie ook toegejuicht. Maandelijks word je in Nederland verwacht voor de salesmeeting met het hoofdbureau. Onze klant biedt een aantrekkelijk verloningspakket. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in deze uitdagende functie.

Interesse in deze job als technisch klantenadviseur voor regio België? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedIn profiel op onze Hays website.
Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Engineering kan je contact opnemen met Inge Van Esbroeck van HAYS Engineering Antwerpen. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Sales buitendienst / vertegenwoordiger

Populaire jobs in Sales buitendienst / vertegenwoordiger:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Luik,Namen,Vlaams-Brabant,Antwerpen,Limburg,Waals-Brabant,Oost-Vlaanderen,Henegouwen,Luxemburg,Brussel,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
 • Sector: Industrie en Machinebouw
 • Vlaanderen
 • Brussel
 • Wallonië
 • Alle vacatures via Hays

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Luik, Namen, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Luxemburg, Brussel, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.