Terug naar zoekresultaten Vorige

20 van 31

Volgende

Account manager Antwerpen

Manpower | Antwerpen | Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciterenWij zoeken (m/v)
Account manager
B2B Regio Antwerpen

onder een vast bediendecontract
Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een grote verdeler van verpakkingensapperatuur en -tools, zoekt een gedreven man/vrouw om hun salesafdeling te versterken. Binnen hun warm team, word je aangesteld als account manager voor de regio Antwerpen.

Ervaren in Sales? Kun je meedenken over een technisch product? Zelfstandig/Plantrekker? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Account manager Antwerpen

Functieomschrijving


Als account manager word je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten in de provincie Antwerpen. Je bestendigt de vertrouwensrelatie met bestaande klanten en bouwt deze verder uit. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken.

Jouw portefeuille is zeer divers: elk bedrijf waar paletten, lijm, dozen, folie, kortom verpakkingsmateriaal en -machines worden gebruikt, kunnen klant zijn. In dialoog met jouw klant, ben je alert voor opportuniteiten en denk je na over cross-selling en up-selling mogelijkheden.

Binnen jouw rol word je aanzien als de ambassadeur en ben je het aanspreek punt voor de klanten. Bij problemen, sta je steeds paraat en tracht je deze zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Als accountmanager streef je ook een goede communicatie na met de back office. Je werkt zoals afgesproken met het CRM-systeem en geeft de bestellingen correct door.

Je plant zeer zelfstandig je agenda in en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Maandelijks bespreek je de resultaten met de sales manager.

Profiel


Je bent een gedreven man/vrouw met een relevante sales ervaring. Je hebt bij voorkeur een (technische) bachelor behaald of gelijkwaardig door ervaring.
Technische aanleg is belangrijk en interesse in techniek noodzakelijk.
Je hebt een no-nonsensmentaliteit en kan autonoom werken. Je hanteert een relationeel verkoopstijl en weet op het juiste moment te overtuigen.

Aanbod


We bieden jou een zeer gevarieerde job aan met verantwoordelijkheid en flexibiliteit in het inplannen van je dag. Je wordt verwelkomt in een warm en sterk groeiend bedrijf. Je mag je verwachten aan een job waar je technische feeling en zelfstandigheid volledig tot hun recht komen. Een uitgebreide productopleiding met blijvende ondersteuning door de productmanagers, is evident!

Dit alles wordt aangevuld met een sterk competitieve verloning, een bedrijfswagen, gsm, laptop, 12 ADV dagen, netto dagvergoeding en commissie.

Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mail naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Discretie verzekerd!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656545

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.