Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 142

Volgende
Flanders Film Funding en Podiumfonds

account manager (Antwerpen + Vlaams-Brabant)

Bij Flanders Film Funding en Podiumfonds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Flanders Film Funding (FFF) en Podiumfonds (PF) financieren Vlaamse audiovisuele producties (films, TV-series, …) en podiumproducties (musicals, opera’s, … ) door gebruik te maken van een fiscale financiële optimalisatie binnen de vennootschapsbelasting.
Wij helpen Vlaamse productiehuizen om hun producties te realiseren, met als doel de lokale en de internationale markt te bereiken. 
Hiervoor promoten wij het tax shelter-systeem:  met dit eenvoudig en duidelijk fiscaal financieel instrument binnen de vennootschapsbelasting, ondersteunt de overheid productiehuizen.  Het investerende bedrijf mag zijn investering o.a. in veelvoud fiscaal aftrekken van zijn winst en krijgt dus een interessant en veilig fiscaal én financieel voordeel.
FFF en PF zijn de enige volledig onafhankelijke aanbieders van tax shelter in Vlaanderen.
 
Gezien het  groeiend succes, zijn wij op korte termijn op zoek naar een extra ‘account manager’  (m/v) voor de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant om na een grondige opleiding, ons enthousiast team te versterken.

 

account manager (Antwerpen + Vlaams-Brabant)

Functieomschrijving

Natuurlijk is dit een boeiende uitdaging :  de combinatie van een fiscaal financieel product in de  boeiende wereld van film, tv, series, opera, ballet, dans, musicals … .  Werken in een groeiende ploeg met een no-nonsense aanpak, een vlakke organisatie met korte beslissingslijnen en ruimte voor eigen initiatief en ondernemingszin.  

 Dit is een ideale kans voor commercieel ingestelden die er plezier in vinden om zelfstandig te kunnen werken en daar ook de nodige discipline en volharding kunnen voor opbrengen. 
Je bezoekt potentiële investeerders (succesvolle ondernemers) en overtuigt hen van de meerwaarde van ons aanbod in Antwerpen en Vlaams-Brabant.
 

Profiel

Wij zoeken een gedreven netwerker die met commerciële flair passie kan uitstralen en doorgeven. Liefst bezit je uiteraard voldoende fiscale en financiële affiniteit om aan onze kandidaat-investeerders uit te kunnen leggen hoe interessant ons voorstel is. Een fiscale en/of financiële opleiding (master of bachelor) is hiervoor zeker nuttig.  Je begrijpt hoe beslissingen genomen worden in KMO’s en je hebt bij voorkeur al een mooi netwerk bij middelgrote bedrijven of je kan dit uitbouwen.  Hiervoor beschik je over uitstekende communicatievaardigheden en vind je solide lange-termijnrelaties belangrijk. Het spreekt voor zich dat je vertrouwen en correctheid hoog in het vaandel draagt.
 

Aanbod

 • Een voltijds contract voor onbepaalde duur.
 • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (o.m. een bedrijfswagen).
 • Mocht u een zelfstandig statuut verkiezen: dit is bespreekbaar.
Antwerpen,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
 • Sector: Financiën en Verzekeringen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.