Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 20

Volgende

Aankoper

Manpower | Herent | Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Aankoper te Herent.

Aankoper

Functieomschrijving


Voor onze klant, een speler op de markt van relatiegeschenken, zijn wij op zoek naar een Aankoper. In je nieuwe functie sta je in voor het de behandeling van het aankoopproces van A tot Z. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces, de bewaking en continue verbetering van het aankoopproces, de dispatching van de Purchase-mailbox en het delegeren en opvolgen zodat deadlines gehaald worden. Bovendien sta je rechtstreeks in contact met de verschillende interne departementen en leveranciers waarbij je ook klachtenbehandeling tot één van je verantwoordelijkheden neemt.

Profiel


Voor deze functie beschik je over een Bachelor-diploma of kan je dit compenseren door een eerste relevante ervaring. Als Aankoper ben je een echte onderhandelaar en sta je communicatief sterk in je schoenen. Hierbij komt je goede talenkennis (NDL-ENG-FR) goed van pas. Bovendien ben je vertrouwd met MS Office en heb je ervaring met ERP. Kennis van Navision wordt gezien als een pluspunt. Als Aankoper stel je je flexibel op en ben je klant- en resultaatgericht. Bovendien ga je graag analytisch en gestructureerd te werk.

Aanbod


Bij onze klant kom je terecht in een groeiend bedrijf waar je een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden krijgt met heel wat contacten met verschillende partijen. De grote dosis aan verantwoordelijkheden gaan gekoppeld aan een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. Ben jij de gedreven onderhandelaar naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6471071

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.