Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 16

Volgende
Colruyt Group

Aankoper Elektriciteit Colruyt Group

Aankoper Elektriciteit Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Aankoper Elektriciteit Colruyt Group

Functieomschrijving

Als aankoper koop je alle goederen en diensten aan die te maken hebben met de elektrische infrastructuur van Colruyt Group. Dit kan gaan van stopcontacten tot bedrading en automaten. Je onderhandelt over de prijs en commerciële voorwaarden en werkt een langtermijnstrategie uit.

 

Voor je aankopen werk je nauw samen met diverse ingenieurs en specialisten die je technisch ondersteunen bij je job. Op basis van de technische en functionele noden zoek je samen met het projectteam naar de gepaste leveranciers voor je elektrische goederen en diensten. Je bent steeds op de hoogte van de nieuwste trends in je vakgebied (zoals ontwikkelingen domotica) en je zet deze inzichten om naar praktische adviezen voor je collega’s.

Jij neemt steevast de lead tijdens onderhandelingen waar je jouw commerciële en technische skills volop uitspeelt. Je kan hierbij de marktwaarde en de kwaliteit van de producten en diensten correct inschatten. Je gaat tijdens dit aankoopproces assertief en respectvol tewerk en streeft naar langetermijnrelaties met interne collega’s en externe stakeholders.

Je hoeft geen specialist te zijn maar je hebt wel affiniteit met techniek en/of elektriciteit. Je bezoekt vakbeurzen en legt contacten met mogelijke leveranciers die een meerwaarde kunnen bieden aan Colruyt Group. Je gaat hierbij zelfstandig aan de slag, maar altijd in overleg met de projectteamleden. Je kan ook rekenen op de steun van je collega-aankopers elektriciteit en bij andere diensten.

Je werkt in Halle. Aangezien je leveranciers zich zowel in binnen- als buitenland bevinden, ben je regelmatig op de baan.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma (of gelijkwaardige ervaring). Je hebt interesse in elektriciteit, en bij voorkeur al twee tot drie jaar ervaring als aankoper. Kennis van SAP, Excel en Powerpoint is een plus.
 • Analytisch vermogen – Met je kritisch inzicht weet je in ingewikkelde situaties hoofd- van bijzaak te onderscheiden. Van grote hoeveelheden cijfers en data maak je duidelijke analyses.
 • Teamplayer – Je werkt nauw samen met je collega-aankopers en de projectingenieurs: jullie wisselen kennis en ervaring uit en stemmen de strategie op elkaar af.
 • Netwerken – Dankzij je empathisch vermogen kan je goed netwerken en nauwe banden aanhalen met interne collega’s en externe partijen.
 • Pro-actief – Dankzij je vak- en marktkennis zie je opportuniteiten die je signaleert aan jouw interne partners. In overleg met je collega’s werk je ook een langetermijnstrategie uit voor het pakket waarvoor je verantwoordelijk bent.
 • Krachtdadig communiceren – Onderhandelen zit je in het bloed. Je bent communicatief sterk en je bent assertief genoeg om je mening duidelijk te maken aan je collega’s en andere stakeholders.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans, en je hebt een goede basiskennis van het Engels. Zo werk je vlot samen met prospecten en leveranciers uit binnen- en buitenland.

Aanbod

 • Impact en verantwoordelijkheid – Je krijgt de kans om met aanzienlijke budgetten te werken bij een beursgenoteerd bedrijf. Binnen je takenpakket krijg je de vrijheid om jouw job zelf optimaal in te vullen: je speurt naar nieuwe opportuniteiten, sluit langdurige contracten af ….
 • Veel variatie – Reken op een boeiende, gevarieerde job in een hoogtechnologische sector die snel evolueert. Colruyt Group beschikt namelijk over een uitgebreide elektrische infrastructuur die constant groeit.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en je krijgt de kans om opleidingen (voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) te volgen. Je krijgt de kans om je te verdiepen in bepaalde assortimenten en om zo uit te groeien tot een echte specialist.
 • Eigen initiatief – Met de nodige vrijheid kan je zelf je stempel drukken: je wordt expert in je productcategorie op lange termijn, maar ziet ook snel de impact van jouw werk.
 • Loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je ook extralegale voordelen zoals een bedrijswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.  

Interesse?

Hanne Watté
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.