Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende

AANKOOPVERANTWOORDELIJKE

Voor een technisch georiënteerde kmo zoekt Hays Purchasing & Logistics een communicatieve aankoopverantwoordelijke met technische affiniteit.

Via Hays

Staat 16 dagen op Jobat.be

  • Bachelordiploma met technische affiniteit of gelijkwaardig door ervaring
  • Technische affiniteit
  • Regio Roeselare

AANKOOPVERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

In de job van aankoopmanager stuur je een team aan van 5 personen en heb je de eindverantwoordelijkheid over het ganse inkoopbeleid. Je onderhoudt contact met bestaande en nieuwe leveranciers en negotieert met hen afspraken rond prijs, hoeveelheid, leverbetrouwbaarheid, service en kwaliteit. Je staat in voor actief voorraadbeheer en verzorgt en onderhoudt ook het artikelbeheer in het systeem. Indien nodig volg je leveranciersklachten op. Tot slot neem je initiatieven voor kostenbesparing, opportuniteiten en vertaal je dit in concrete actiepunten om de business te vergroten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Profiel

Je beschikt over een master- of bachelordiploma in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring. Je heb een goede kennis Nederlands-Frans-Engels; kennis Duits is een plus. Verder ben je communicatief sterk en ben je goed in onderhandelen. Daarnaast ben je hands-on ingesteld en heb je een sterke technische kennis. Tot slot ben je analytisch sterk en zoek je proactief naar oplossingen.

Aanbod

Je komt terecht binnen een stabiel bedrijf met een aangename werksfeer. Verder mag je rekenen op een marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring.

Interesse in de job van aankoopverantwoordelijke? Verstuur je cv online of bel Bo Merlevede van Hays Purchasing & Logistics voor meer info op +32(0)56 25 80 50 of +32 (0)470 99 42 93.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoop manager' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.