Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 23

Volgende
Colruyt Group

Aankoopassistent(e) Colruyt Laagste Prijzen

Purchase Assistent Colruyt Laagste Prijzen

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Aankoopassistent(e) Colruyt Laagste Prijzen

Functieomschrijving

De purchase assistent van Colruyt spannen zich in om een assortiment op maat van onze klanten samen te stellen aan de beste condities. Om de aankoop en opvolging van ons assortiment te optimaliseren, zoeken we ter ondersteuning van onze aankoopdienst een enthousiaste aankoopassistent(e).

Als purchase assistent werk je in tandem met één of meerdere aankopers bij Colruyt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor aankoop gerelateerde issues. Hierbij heb je zowel contact met externe leveranciers, als met verschillende interne stakeholders.

Je doet het voorbereidende werk en de opvolging voor de publicitaire acties. Bij de samenstelling van het assortiment geef je jouw visie en ga je in overleg met de aankoper. Daarnaast sta je in voor de verdere verwerking. In opdracht van de aankoper verzamel je markt, product- en leveranciersgegevens en geef je er feedback over ter voorbereiding van de onderhandelingen.

Kortom, je doet alle voorbereidingen zodat de aankoper snel en doelgericht beslissingen kan nemen. Daarnaast werk je oplossingsgericht binnen de verschillende interne processen en zorg je voor een goede opvolging naar andere afdelingen toe. Je behoudt het overzicht over het hele aankoopproces en je zoekt proactief naar verbeteringen.

Je werkt in Halle. 

Profiel

 • Opleiding – Je hebt een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig in ervaring. Affiniteit met retail is een plus.
 • Overtuigende communicatie – Je communiceert assertief en correct met interne partners binnen Colruyt Group en met externe leveranciers om publicitaire acties op poten te zetten.
 • Flexibel en leergierig – Je gaat gepast om met onverwachte situaties en je kan op korte termijn veel nieuwe werkmethodes opnemen en begrijpen.
 • Gestructureerd en oplossingsgericht werken – Je bent organisatorisch sterk en resultaatgericht. Je gaat probleemoplossend te werk en je hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie.
 • Commercieel en klantvriendelijk – Je voelt perfect aan wat onze klanten verwachten. Hierdoor haal je jouw businessdoelstellingen en koppel je ze naadloos aan de aankoopstrategie van Colruyt.
 • Goede talenkennis: Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels om met interne stakeholders en leveranciers in contact te gaan.
   

Aanbod

 • Veel afwisseling – Je werkt binnen Colruyt Group samen met tal van experts en je krijgt zo de kans om een breed netwerk uit te bouwen. 
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en je krijgt de kans om opleidingen (voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) te volgen. Op termijn zijn er ook doorgroeimogelijkheden op maat van jouw talenten.
 • Werkzekerheid – Je werkt in een stabiel en groeiend bedrijf met meer dan 29.000 collega’s.
 • Eigen initiatief – Je krijgt de nodige vrijheid en kan zelf je stempel drukken: je werkt op lange termijn, maar ziet ook snel de impact van jouw werk.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.

Interesse?

Sofie De Camps
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.