Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 22

Volgende

Aankoopassistent

Manpower | Tienen | Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Aankoopassistent te Tienen.

Aankoopassistent

Functieomschrijving


Voor onze klant, een grote speler op de markt van huishoudelektro, zijn wij op zoek naar een Inkoop Assistent. In deze functie word je verantwoordelijk voor het afhandelen van niet productie gelinkte aankooporders (bv. logistiek) na het akkoord van de inkoper én voor het bieden van ondersteuning bij vragen i.v.m. allerhande inkooptopics. Bovendien krijg je de kans om enkele belangrijke en uitdagende tenders voor te bereiden vooraleer ze overgedragen worden aan de inkopers. Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit het opvolgen en verwerken van orderbevestigingen, het aanbrengen van nieuwe leveranciers, de algemene administratieve ondersteuning en de data-entry en het onderhouden van de IT-systemen.

Profiel


Voor deze functie beschik je over een hoger diploma in een Economische richting. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring met inkoop en je beschikt over een goede kennis van zowel Nederlands, Engels als Duits. Als inkoopassitent heb je ervaring met ERP-systemen en ben je een teamplayer die toch zelfstandig kan werken en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Bovendien heb je een analytische kijk op de zaken en durf je "out of the box" te denken.

Aanbod


In deze functie krijg je de kans om binnen een fijne omgeving je vaardigheden als inkoper verder te ontwikkelen. Na een korte opleiding kan je rekenen op directe begeleiding van de Teamleader. Naast een uitdagende functie kan je rekenen op een competitief verloningspakket met enkele aantrekkelijke extralegale voorwaarden. Ben jij de polyvalente meerwaarde naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be ter attentie van Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6311708

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Tienen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Tienen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.