Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 18

Volgende

3D-tekenaar (Tekla) - Regio Eeklo

428507195

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

3D-tekenaar (Tekla) - Regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor onze klant te Eeklo, zijn we op zoek naar een tekenaar. Onze klant is Belgisch marktleider, gespecialiseerd in zware staalconstructies, zoals de bouw van bruggen, viaducten, sluisdeuren en staalskeletstructuren. Als tekenaar ga je aan de slag met het 3D-programma Tekla en heb je een uitgebreid takenpakket. Als eerste sta je in voor de initiatie en opvolging van de uitvoeringsdossiers van zeer uiteenlopende staalconstructies. Je maakt hierbij de materiaalbestellingen op, bereidt het productiedossier voor de werkplaats en het montagedossier voor de werf voor en stelt tenslotte de eindafrekening op. Als tweede luik ben je verantwoordelijk voor de montagetekeningen en de werkhuistekeningen. Hierbij modelleer en detailleer je de staalconstructies driedimensionaal, waarbij je met oog voor detail deze tekeningen vorm geeft. De uitwerking van de montagetekeningen zijn divers. Dit kan gaan over bruggen, sluisdeuren, hoogbouwprojecten, etc. waarbij je ook instaat voor de opvolging van de technische vragen m.b.t. de montage. Hiernaast ben je het aanspreekpunt tussen de productieleider, de werfleider en het tekenbureau en rapporteer je zelf aan het hoofd van de tekenkamer. Tijdens je opdracht werk je in nauw overleg samen met de projectleider, de projectingenieur en je collega's tekenaars. Zij staan steeds ter beschikking om jou in te wijden in de fascinerende wereld van bruggen, sluisdeuren en hoogbouwprojecten.

Profiel

Je hebt een diploma A2 mechanica of graduaat bouwkunde/mechanica en hebt reeds een eerste werkervaring als tekenaar achter de rug. Je bent een goede teamplayer en toont een volledige inzet om de opdrachten vlot en nauwgezet af te werken. Kennis van Autocad, MS-Word en MS-Excel zijn een meerwaarde. Een goede kennis van Frans en Engels is een pluspunt.

Aanbod

De klant biedt een competitief salarispakket, met een aantal extra-legale voordelen, in lijn met je toegevoegde waarde en potentieel. Je komt terecht in een technisch gevarieerde en technologisch uitdagende job in een boeiende werkomgeving.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar bouw' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.