Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 32

Volgende
Vivaqua

3 Beheerscontroleurs

Vivaqua | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

VIVAQUA is een van de belangrijkste openbare waterbedrijven van België. VIVAQUA produceert drinkwater en levert in het hele Brusselse Gewest diensten in verband met de waterdistributie, het rioolbeheer en de strijd tegen de overstromingen.
VIVAQUA stelt momenteel 1 400 mensen tewerk en biedt boeiende en uiteenlopende functies en een aantrekkelijk salaris in een overheidsbedrijf.
VIVAQUA organiseert, in het kader van een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, een selectie-examen met het oog op de aanwerving van (m/v/x):

3 Beheerscontroleurs

Functieomschrijving

 • Als beheerscontroleur draagt u in eerste instantie actief bij tot de herziening van de analytische boekhouding en de budgettaire processen van het bedrijf.
 • De budgettaire follow-up van de verschillende diensten of (transversale) activiteiten van het bedrijf wordt uitgevoerd in het team van de Beheerscontrole. Uw opdrachten bestaan dan ook in de begeleiding van meerdere operationele ploegen bij de opmaak van hun budget en nadien bij de controle van die budgetten, met inbegrip van de analyse van het activiteitsniveau van de betrokken diensten of processen en de opmaak van relevante indicatoren, aangevuld met opmerkingen en optimaliseringsvoorstellen.
 • U voert alle taken op het vlak van de beheerscontrole uit in nauwe samenwerking met alle betrokken 'ondersteunende' actoren in het bedrijf (boekhouding, facturering, human resources, ...) om de betrouwbaarheid van de verzamelde en verwerkte gegevens te garanderen.
 • U ontwikkelt de analytische boekhouding en ziet erop toe dat ze goed wordt beheerd.
 • U bent bovendien belast met de economisch-financiële analyse en de budgettaire follow-up van strategische projecten, met het modelleren van hun financiële gevolgen voor het bedrijf en met het opmaken van gevoeligheidsanalyses voor deze projecten op basis van verschillende scenario's die u ontwikkelt.
 • U vervult de rol van 'partner' van de business, wat inhoudt dat u erop toeziet dat de economische gegevens goed worden begrepen, geïnterpreteerd en gebruikt door uw correspondenten binnen de operationele entiteiten. U ziet er ook op toe dat de beheersinformatie goed wordt gecommuniceerd aan de operationele verantwoordelijken en de kaderleden.

Profiel

 • U beschikt over een master in economie, management, handelswetenschappen (of een aanverwante richting) of over elke andere master aangevuld met een opleiding in management of financiën.
 • U hebt minimaal vier jaar ervaring in beheerscontrole, bij voorkeur in een industrieel georiënteerd bedrijf.
 • U hebt uitstekende analytische vaardigheden en een goede zin voor synthese.
 • U kunt perfect overweg met Excel en hebt idealiter kennis van SAP.
 • U bent assertief en u hebt goede sociale vaardigheden, ongeacht het profiel van uw gesprekspartner. U kunt in teamverband werken.
 • U gaat goed om met verandering en u maakt ervan gebruik om verbeteringen en vernieuwingen voor te stellen op het vlak van de taken of processen.
 • U kunt zowel in het Nederlands als het Frans communiceren (functionele tweetaligheid).
Bij de aanwerving moeten de kandidaten in het bezit zijn van een bewijs van taalkennis dat door Selor is uitgereikt (niveau 2 - artikel 8 (vroeger) of artikel 8 (nu)). Na de aanwervingsprocedure wordt er bij Selor een buitengewone examensessie georganiseerd voor de geslaagden die niet over het vereiste bewijs van taalkennis zouden beschikken.

Aanbod

VIVAQUA biedt een aantrekkelijke en uitdagende functie aan in een bedrijf dat zijn vele waarden hoog in het vaandel draagt op een sleutelmoment in zijn bestaan. Een contractuele baan met een loon dat overeenstemt met de taken en de uitdagingen van de functie, aangevuld met allerlei extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, verzekering 'ambulante gezondheidszorg', maaltijdcheques, ...)

U wordt aangeworven als u voor de selectie-examens bent geslaagd en op basis van de rangschikking van die examens. De geslaagden die niet onmiddellijk kunnen worden aangeworven, zullen worden opgenomen in een wervingsreserve die drie jaar geldig is.

Interesse?
Zend dan uw motivatiebrief, uw volledig cv en een kopie van uw hoogste diploma, van uw identiteitskaart en van het bewijs van taalkennis van Selor naar VIVAQUA, t.a.v. de verantwoordelijke voor de Human Resources, Keizerinlaan 17-19, 1000 Brussel of via e-mail: klik op de button Solliciteren.

Uiterste datum van inschrijving zondag 28 april 2019 om 23.59 uur

Meer info: https://www.vivaqua.be/nl/werkgelegenheid/gezochte-profielen#3%20BEHEERSCONTROLEURS%20(M/V/X) 

Opgelet: onvolledige of te laat aangekomen kandidaturen worden niet in aanmerking genomen
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.