Terug naar zoekresultaten

2nd line support engineer

361440166

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

2nd line support engineer

Functieomschrijving

Een bedrijf in Ieper kijkt uit naar een 2nd line support engineer. Binnen deze functie word je expert in het product dat door het bedrijf wordt ontwikkeld. Je gaat zowel collega's als klanten begeleiden in het oplossen van hun tweedelijnsvragen. Je geeft aan alle partijen regelmatig opleiding om het kennisniveau hoog te houden. De tweedelijnsvragen die bij jou terechtkomen ga je nauwkeurig analyseren. Samen met het Product Management Team sta je ook in voor het testen van nieuwe software. Je streeft naar continue productoptimalisatie door met de verschillende partners in gesprek te gaan.

Profiel

Naast een eerste werkervaring in een supportfunctie, kan je redeneren op bachelorniveau. Je bent technisch onderlegd en hebt een goed analytisch vermogen. Als echte teamplayer kom je tot creatieve en innovatieve ideeën die worden uitgewerkt door het volledige team. Daarnaast ben je sociaal en beschik je over goede communicatieve skills in zowel Nederlands, Engels als Frans.

Aanbod

Deze betrouwbare en stabiele organisatie biedt een marktconforme verloning. Er heerst een open en collegiale sfeer, waarbij de medewerkers mensgericht, ondernemend en veerkrachtig zijn. Verder krijg je de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien, onder andere door middel van diverse studiemogelijkheden.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Kortrijk IT

Alle jobs Helpdesk & support

Populaire jobs in Helpdesk & support:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.