Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 14

2de MONTEUR

331484818

AGO Jobs & HR | Kapellen (Antw.) | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

2de MONTEUR

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie en installatie van kunststof leidingsystemen en equipment, zoeken wij een gemotiveerde 2de monteur. Als 2de monteur maak je deel uit van de montageafdeling en werk je onder leiding van de 1ste monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren en repareren van kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten.

Profiel

Een eerste ervaring met lassen is zeker vereist, bij voorkeur ervaring met kunststoflassen. Ook kennis van lamineertechnieken is een pluspunt. Het lezen van een technische tekening vormt geen probleem voor jou. Wij zoeken een werklustige kandidaat die uiteraard graag de handen uit de mouwen steekt. Iemand die beschikt over voldoende mate van zelfstandigheid en veilig werken, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid, flexibiliteit en teamwork. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands. Je bent bereid om een VCA-attest te behalen.

Aanbod

Kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode! Verloning volgens competenties. Plaats tewerkstelling te Antwerpen Noord.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kapellen
Antwerpsesteenweg 4 B
2950 Kapellen
Tel.: 03 315 04 21
Email: kapellen@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.