Terug naar zoekresultaten
SCA Herentals

2 Accountants (m/v)

Bij SCA Herentals

Staat 7 dagen op Jobat.be

De SCA-groep, Studiecentrum voor Accountancy, bouwt al meer dan 50 jaar een grondige expertise uit op het vlak van Accountancy en Fiscaliteit. Onze 75 gedreven medewerkers helpen heel wat KMO’s en vrije beroepers in de provincie Antwerpen uitgroeien tot een succesverhaal. Vanuit onze 7 kantoren in Antwerpen, Geel, Herentals, Ranst, Mol en Turnhout staan we kort bij onze klanten. Onze deskundigheid op het vlak van bedrijfsadministratie, -economie, -subsidies en -belastingen maakt dat onze klanten zich kunnen focussen op hun ‘core business’.
  
Ter versterking van ons kantoor in Herentals, zijn wij momenteel op zoek naar
 
 

2 Accountants (m/v)

Functieomschrijving

Na een inwerkperiode krijg je diverse klantendossiers toegewezen die je zelfstandig beheert. Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse boekhoudkundige verwerking en de voortgang van je eigen dossiers. Denk daarnaast ook aan btw-aangiften, opmaken van balansen, voorbereiden van jaarrekeningen, … Je hebt nauw en veelvuldig contact met je klanten en staat hen als specialist bij met kennis van zaken, zowel op kantoor als ter plaatse bij de klant. Zo bouw je een sterke vertrouwensband met hen op. Je kan rekenen op de nodige interne ondersteuning.

Profiel

Je hebt een bachelor of master in Accountancy en Fiscaliteit. Enkele jaren soortgelijke ervaring is een pluspunt. Belangrijk zijn de drive om te werken in een gevarieerde, klantgerichte setting en leergierigheid. Je pakt zaken in handen en hebt graag autonomie in je werk. Punctueel en gestructureerd werken met cijfers is je ding.
 

Aanbod

Je komt terecht in een stimulerende en professionele werkomgeving waar inzet gewaardeerd wordt. SCA staat voor gedreven collega’s en een kwaliteits- en opleidingsgerichte bedrijfscultuur. Naast een competitieve verloning bieden we onze medewerkers het comfort voor persoonlijke groei op eigen tempo. Dit doen we via een ruim intern en extern opleidingsaanbod en de mogelijkheid tot het behalen van een IAB-titel.
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Accounting
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Herentals (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.