Terug naar zoekresultaten

1 van 6

Volgende
Gemeentebestuur Tielt-Winge

1 voltijds omgevingsambtenaar - diensthoofd (A1a-A3a)

RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

Gemeentebestuur Tielt-Winge | Tielt-Winge | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

De lokale besturen van Tielt-Winge streven naar een duurzaam en haalbaar beleid waarbij de noden van de burgers, de financiële en materiële middelen en de beschikbaarheid van medewerkers in evenwicht blijven. In de eerste plaats zetten wij in op een professionele, efficiënte, vriendelijke en discrete dienstverlening, die transparant en toegankelijk is voor iedere burger. De uitwerking van deze missie gebeurt door een ploeg van gemotiveerde en dynamische medewerkers. Om mee vorm te geven aan deze doelstellingen zijn wij momenteel dringend op zoek naar: 
 

1 voltijds omgevingsambtenaar - diensthoofd (A1a-A3a)

Functieomschrijving

Als omgevingsambtenaar – diensthoofd ruimtelijke ordening en stedenbouw sta je in voor het beheer en afhandelen van dossiers, zorg je voor een optimale informatiedoorstroming en communicatie (zowel intern als extern) en verleen je advies aan de burger en externe partners met betrekking tot de dienst.

 

Profiel

Je hebt een bijzondere interesse voor omgevingsvergunningen, ruimtelijke ordening en stedenbouw en bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs dat minstens in aanmerking komt voor aanwerving in een betrekking van niveau A. Voor een aanwerving in statutair dienstverband dien je te beschikken over een relevante aantoonbare beroepservaring van minstens 2 jaar. Voor een aanwerving in contractueel dienstverband dien je te beschikken over minstens 6 maanden relevante aantoonbare beroepservaring en ben je bereid om gedurende 18 maanden als waarnemend omgevingsambtenaar binnen de organisatie bijkomende vereiste ervaring te verwerven. Je voldoet aan de aanwervingsvoorwaarden zoals bepaald in de rechtspositieregeling en slaagt in de selectieprocedure voor aanwerving.
 

Aanbod

Een maandwedde volgens de betrokken salarisschaal (minimale bruto geïndexeerde aanvangswedde van 3107,98 euro per maand), aangevuld met diverse vergoedingen en extralegale voordelen (o.m. maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering).Vorige openbare diensten worden gevalideerd alsook maximum 12 jaar relevante ervaring uit de privésector of als zelfstandige. Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en een gunstige verlofregeling (32 vakantiedagen).

Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van 2 jaar.
 

Interesse?

Kandidaturen (met gedetailleerd curriculum vitae, kopie van uw diploma en uittreksel strafregister model 1) worden uiterlijk tegen 31 maart 2019ingediend t.a.v. het college van burgemeester en schepenen (t.a.v. de personeelsdienst), gemeentehuis, Kruisstraat 2, 3390 Tielt-Winge. Dit kan d.m.v. een aangetekende brief (poststempel geldt als bewijs), afgifte tegen ontvangstbewijs of via e-mail.

Meer informatie over het functie- en competentieprofiel, de aanwervingsvoorwaarden en het examenprogramma zijn beschikbaar via www.tielt-winge.be of te bekomen bij de personeelsdienst (tel. 016 63 95 63 of personeelsdienst@tielt-winge.be).
 
Aarschot

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Aarschot meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.