Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 8

Volgende
Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem

1 clustermanager voor het cluster langdurige zorg (M/V)

Bij Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem

Nog 2 dagen om te solliciteren

Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem omvat een psychiatrisch ziekenhuis en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Met zijn 491 erkende bedden en ca 620 personeelsleden is het OPZC Rekem een grote zorgverlener in de regio. Het OPZC Rekem profileert zich regionaal voor de doelgroep volwassenen en ouderen en profileert zich supraregionaal voor forensische patiënten.
Meer informatie over de organisatie en haar werking kan u vinden op www.opzcrekem.be.
 
Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem zoekt
 

1 clustermanager voor het cluster langdurige zorg (M/V)

Functieomschrijving

Het OPZC wil excelleren in de zorg voor de patiënt / bewoner en focust in sterke mate op kwalitatieve en veilige zorg waarbij de patiënt / bewoner en zijn omgeving centraal staan. We kunnen hierbij rekenen op onze gemotiveerde artsen en medewerkers die zich thuis voelen in de organisatie en professioneel worden ondersteund. De expertise van onze medewerkers willen we maximaal tot ontwikkeling laten komen. Psychiatrische zorg is immers mensenwerk.
Het  OPZC werkt voor wat de zorg betreft in een structuur van clusters en kernteams. We vormen teams rond doelgroepen, aangestuurd door een kernteam. Verschillende kernteams vormen een cluster. Elk cluster werkt nauw samen in netwerken en zorgcircuits en ontwikkelt samen met deze partners een complementair zorgaanbod.
Voor het cluster langdurige zorg zijn wij op zoek naar een dynamisch persoon met ervaring in de gezondheidssector, affiniteit voor onze doelgroepen, een zin voor leidinggeven en met managementervaring, die samen met ons op pad wil gaan in de uitdagingen voor het OPZC Rekem.
 
Jouw functie:
Samen met de arts(en) sta je in voor het ontwikkelen en opvolgen van het zorg-, woon- en rehabilitatiebeleid binnen jouw cluster. Je bewaakt de samenhang tussen vraag en aanbod van de zorgeenheden en stimuleert het interdisciplinair overleg. Je onderhoudt bestaande netwerken en legt nieuwe contacten met externe partners. Je stuurt de teams binnen jouw cluster aan en bent verantwoordelijk voor de werkingsmiddelen en budgetten. Je neemt tevens de rol op je van coördinator van het psychiatrisch verzorgingstehuis.
 

Profiel

Je combineert een masterdiploma met minstens 6 jaar relevante ervaring. Je bent besluitvaardig en kan anderen overtuigen van jouw visie. Vanuit jouw integriteit en managementvaardigheden ben je in staat de medewerkers van je cluster aan te sturen en te motiveren. Daarnaast ben je in staat op een consequente manier de belangen van de organisatie te verdedigen.
 

Aanbod

 • een onmiddellijke indiensttreding
 • een voltijds contract van onbepaalde duur
 • een salaris in overeenstemming met de loonschalen van het OPZC Rekem (A211)
 • gunstige arbeidsvoorwaarden (35 vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, kinderopvang tijdens de schoolvakanties, mogelijkheid tot vorming).
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Algemene directie
 • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
 • Rekem (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Algemene directie' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.