Retourner aux résultats Précédent

8 de 23

Suivant
Weber Marking Systems

Regional Account Manager

Regional Account Manager

Weber Marking Systems | Plusieurs régions | Durée indéterminée, Temps plein

Encore 4 jours pour postuler

Weber Marking Systems is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogstaande kwalitatieve labelling- en codeersystemen voor bedrijven in alle sectoren. Alle Europese activiteiten worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor te Rheinbreitbach.

Het productassortiment bestaat uit labelling- en codeersystemen en de bijhorende software en labels. Klanten kunnen terecht bij één van de kantoren in het wereldwijde netwerk voor directe verkoop, service en technische ondersteuning.

Om de activiteiten in België verder uit te bouwen, is Weber Marking Systems op zoek naar een Regional Account Manager - Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Regional Account Manager

Description de la fonction

In de functie van Regional Account Manager heb je de nodige vrijheid en autonomie om voor elke klant de meest gepaste oplossingen te selecteren uit het volledige productassortiment. Tijdens een grondige opleidings- en inwerkperiode in Nederland bouw je kennis op over de diverse productgroepen, diensten, departementen...

Na de opleidings- en coachingperiode ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de verschillende oplossingen aan bedrijven binnen jouw regio.

Jouw takenpakket:

• Je prospecteert nieuwe klanten in de regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant en onderhoudt bovendien contacten met bestaande accounts.

• Je analyseert de behoeften bij klanten en prospecten op een professionele manier om de meeste geschikte producten en oplossingen voor te stellen.

• Als Regional Account Manager ben je verantwoordelijk voor projectopvolging tijdens de volledige implementatie door middel van regelmatige bezoeken.

Dagelijks rapporteer je jouw activiteiten via een CRM tool.

• Je bent wekelijks aanwezig in het sales kantoor te Leuven-Heverlee, om samen met technische en ondersteunende collega"s de lopende projecten te evalueren en verder uit te werken.

• Op basis van jouw marktkennis geef je actieve input voor marketingacties in jouw regio.

Profil

• Je combineert minstens 3 jaar sales ervaring in een industriële omgeving bij voorkeur met een hogere opleiding in elektromechanica. Heb je niet het vereiste diploma maar wel relevante kennis/ervaring, kom je ook in aanmerking.

Technisch inzicht of affiniteit met technische projecten (product packaging; productidentificatie; verpakkingstechnologie) zijn vereist om deze functie succesvol uit te oefenen!

• Als Regional Account Manager werk je graag zelfstandig aan projecten, maar kan je ook vlot samenwerken als de situatie hierom vraagt. Je bent gewend om jezelf te motiveren en tot actie aan te zetten.

• Je kan de commerciële kracht van het bedrijf verder uitdragen en bent in staat om via onderhandelingstechnieken nieuwe omzet te genereren.

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Bovendien kan je vlot omgaan met courante software (MS Office). Ben je bovendien in staat om CAD-tekeningen te interpreteren? Dan heb je alvast een streepje voor!

Offre

Bij Weber Marking Systems kom je terecht in een familiebedrijf met een international karakter. Je krijgt de kans om samen te werken met een klein geolied team van 8 medewerkers. Weber Marking Systems zorgt voor een intensieve productopleiding van 4 weken op het hoofdkantoor te Duitsland. Sales training en coaching worden voorzien tijdens de eerste maanden tewerkstelling in Nederland voor een optimaal onboarding proces.

Voor deze functie biedt Weber Marking Systems je een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen, smartphone, laptop en bonussysteem.

Intéressé(e) ?

Jasmina Doudouh
03/260.84.88

Brabant flamand,Limbourg,Anvers

D'autres ont aussi consulté

Le job a été sauvegardé

Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

Postuler maintenant Postuler maintenant

Encore 4 jours pour postuler

Caractéristiques

Exigences

  • Bachelor académique
  • Au moins 2 ans d'expérience
  • Néerlandais, Français, Anglais

Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

Postuler avant le

Recevez de nouveaux jobs par email

Recevez de nouveaux jobs pour 'Vente - service extérieur / représentant - Brabant flamand, Limbourg, Anvers' dans votre boîte mail.

Nous ne vous enverrons pas de publicité.