Retourner aux résultats Précédent

14 de 15

Suivant
BBTK

Medewerker met interesse in mensen en sociaal recht

Via BBTK

En ligne depuis 15 jours sur Jobat.be

BBTK - SETCa heeft een socialistisch profiel en is qua ledental de grootste unitaire vakbond van bedienden in België. BBTK is de Bond van Bedienden, Technici en Kaderleden en behartigt als vakbond de belangen van zijn leden in alle sectoren van de economie. Ze zijn ook één van de belangrijkste beroepscentrales van het ABVV. We bieden via onze 21 gewestelijke afdelingen heel wat diensten aan: zowel individuele juridische bijstand als collectieve ondersteuning van werknemers in hun werkomgeving.

 

Medewerker met interesse in mensen en sociaal recht

Description de la fonction

Als medewerker zijn je belangrijkste taken:
- Je werkt in tandem met de verantwoordelijke (aan wie je rechtstreeks rapporteert)  vaksecretaris van de sector en je staat dagdagelijks in contact met de andere afdelingen binnen de organisatie, alsook met de vakbondsafgevaardigden in de bedrijven.
- Je bent een intern en extern aanspreekpunt voor de verantwoordelijke van de sector
- Je doet de klassieke secretariaatstaken als administratie, agendabeheer, briefwisseling, e-mailberichten beheren, presentaties maken… met veel aandacht en plezier.
- Je kan goed plannen en organiseren, waaronder ook de vergaderingen.
- Je hebt contacten met HR directies, Ministeries…
- Je behandelt vragen (juridisch – sociale wetgeving) van délégués binnen de bedrijven alsook van leden. Je bent bereid van op het vlak van sociaal recht jezelf te bekwamen.
- Je behandelt interne en externe, soms vertrouwelijke informatie over de werking van de organisatie
- Je werkt de professionele informatie en reglementering bij en zorgt dat de informatie bij de juiste mensen terecht komt. Daarnaast zal je ook documenten archiveren.
 

Profil

• Je behaalde  minimaal een professionele Bachelor Rechtspraktijk of Sociaal Werk - Maatschappelijke Advisering of je hebt een aantoonbare relevante ervaring;
• Je Nederlands is excellent en je kennis van het Frans als 2e taal is zeker een grote troef.  Je bent bereidheid om het Frans aan te leren en minimaal begrijp je het goed;
• Je hebt zin voor initiatief en kan je zeer autonoom en nauwgezet werken en je neemt je verantwoordelijkheid op;
• Je bent analytisch sterk en je hebt een proactieve ingesteldheid;
• Je aanpassingsvermogen en je stressbestendigheid staan je toe je doelen te bereiken;
• Je hebt een open en directe communicatiestijl en bent empathisch. Je wil werken ‘met’ en ‘voor’ mensen;
• Je bent discreet en servicegericht en leergierig;
• Je bent een administratieve en coördinerend duizendpoot;
• Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden, kan werken en functioneren in een 2-talige diverse omgeving en je hebt de nodige empathie voor de organisatie zodat je je vlot kan integreren in een syndicaal team;
• Je kunt vlot werken met MS Office (Word, Powerpoint, Excel, Outlook, …).

Offre

Het BBTK biedt je een afwisselende job in een werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling en groei gestimuleerd worden.  In deze rol leer je veel bij. Onze klant biedt jou een aantrekkelijk en competitief salaris, aangevuld met verschillende extralegale voordelen en een goede work-life balans. Jouw werk maakt een verschil en als deze zinvolle opdracht je aanspreekt, dan ben jij de juiste kandidaat.

Wat is de aanpak van USG Professionals?

USG vormt de brug tussen jou en het bedrijf dat je nodig heeft. Wij nemen graag onze tijd om je te leren kennen en gaan op zoek naar je interesses. Zo vinden we steeds de juiste opportuniteit voor je voor een vaste job of een tijdelijk project. Jouw vakmanschap wordt in goede banen geleid door je persoonlijke USG-consultant. Omdat die zelf jurist is, kan hij of zij perfect inschatten welke opportuniteiten matchen met jouw expertise en ambities.

USG gaat voor de juiste match, waarbij mensen altijd centraal staan. Dankzij dit credo bedienen we ondertussen een mooie en toonaangevende klantenportfolio.

Solliciteer vandaag nog!

Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Kristin Ex op 03 800 42 18 of via de jobapplicaties met vermelding van referentie KE/18/15.
Bruxelles

D'autres ont aussi consulté

Le job a été sauvegardé

Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

Postuler maintenant Postuler maintenant

Encore 13 jours pour postuler

Caractéristiques

Exigences

  • Bachelor académique
  • Expérience limitée (< 2 ans)
  • Néerlandais, Français

Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

Postuler avant le

Recevez de nouveaux jobs par email

Recevez de nouveaux jobs pour 'Paralégal - Bruxelles' dans votre boîte mail.

Nous ne vous enverrons pas de publicité.