Retourner aux résultats Précédent

5 de 5

Vrije Universiteit Brussel

Kwaliteitsverantwoordelijke – Teamleider Restaurant

Kwaliteitsverantwoordelijke – Teamleider Restaurant

Vrije Universiteit Brussel | Ixelles | Durée indéterminée, Temps plein

Encore 3 jours pour postuler

De Vrije Universiteit Brussel is al bijna 50 jaar een hoofdrolspeler in het Vlaamse hoger onderwijslandschap. De universiteit telt meer dan 15000 studenten en 3500 werknemers, waardoor we de grootste Nederlandstalige werkgever in onze hoofdstad is.

De faculteiten, diensten en afdelingen van de universiteit zijn verspreid over 4 campussen: Brussels Health Campus en Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus, Brussels Photonics Campus en Brussels Technology Campus.

Kwaliteitsverantwoordelijke – Teamleider Restaurant

Description de la fonction

In je functie van kwaliteitsverantwoordelijke – teamleider restaurant sta je mee in voor de kwaliteitsborging van de door het restaurant aangeboden maaltijden en cafetariaproducten. Je ondersteunt de kwaliteitsverantwoordelijke in de dagelijkse opvolging, zodat de voedselveiligheid gegarandeerd wordt.

Een greep uit je takenpakket:

  • Je staat mee in voor de opvolging van het allergenenbeleid en helpt onze klanten met vragen hieromtrent;
  • Je ondersteunt de implementatie en verificatie van de procedures en registratieformulieren aangaande voeding, hygiëne en kwaliteitssystemen om te voldoen aan de wettelijke bepalingen inzake HACPP en ACS;
  • Hygiënecontroles en begeleiding van de medewerkers in de verschillende restaurantafdelingen (keuken, magazijn, cafetaria, onderhoud/vaatwaas) hoort ook bij je takenpakket;
  • Je fungeert tevens als back-up van de kwaliteitsverantwoordelijke;
  • Tijdens het 1e semester van het academiejaar 2019-2020 start het restaurant met een proefproject avondopening. Je bent vanaf dan het aanspreekpunt voor personeel en klanten tijdens de avondservice (werkuren van 13u tot 21u, geen weekendwerk).

Profil

  • Vereiste deskundigheid en/of diploma’s: hogere administratieve en technische deskundigheid. Je beschikt over een bachelorsdiploma bij voorkeur richting voedings- en dieetkunde.
  • Je bent vertrouwd met de wetgeving inzake HACCP en kwaliteitssystemen;
  • Je hebt goede verbale en schriftelijke communicatievaardigheden, zeker in het Nederlands. Je beheerst ook voldoende Engels en Frans om met anderstalige klanten en personeel te communiceren;
  • Je hebt goede kennis in het gebruik van courante pc-toepassingen (MS Office, Outlook, internet,…)
  • Klantvriendelijkheid, stiptheid en flexibiliteit zijn essentiële begrippen voor jou;
  • Je hebt organisatorisch talent, niet enkel in het plannen, uitvoeren en opvolgen van taken, maar ook in het begeleiden van collega’s;
  • Je bent in staat om je aan te passen aan wijzigende omstandigheden of ten opzichte van verschillende personen;
  • Je kan tegen een stootje wanneer het eens wat drukker of moeilijker wordt;
  • Je bent bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer het nodig is;
  • Je handelt vanuit de codes van integriteit, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid en transparantie uitgaande van de basisregels en de sociale en ethische normen.

Offre

Een functie bij de Vrije Universiteit Brussel, met schitterende uitdagingen, belangrijke verantwoordelijkheden, creatieve kansen en boordevol variatie.

Verder bieden wij je een maandsalaris volgens de barema’s die van toepassing zijn voor universiteiten in de Vlaamse Gemeenschap, aangevuld met de volgende extralegale voordelen:

  • een degelijke introductieperiode met ook nadien kansen om je persoonlijk te ontwikkelingen via opleiding en coaching
  • tussenkomst in woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • groeps- en hospitalisatieverzekering, inclusief gewaarborgd inkomen
  • opmerkelijke sportfaciliteiten en budgetvriendelijke maaltijden in ons campusrestaurant
  • een uitzonderlijke verlofregeling

De Vrije Universiteit Brussel voert een modern en dynamisch personeelsbeleid met aandacht voor de ontwikkeling van haar medewerkers en het evenwicht tussen hun job en hun privéleven. Ze heeft oog voor de belangrijke maatschappelijke thema’s van vandaag met een beleid binnen een sociaal en ecologisch verantwoordelijk kader en ze beschouwt diversiteit als een rijkdom voor de universitaire gemeenschap.

Meer informatie vind je op de http://www.vub.ac.be onder de rubriek ‘Word onze collega’– Vacatures voor Administratief en Technisch Personeel’.

Geïnteresseerd? Laad dan uiterlijk 21/04/2019 jouw CV, motivatiebrief en hoogst behaalde diploma (niet van toepassing voor VUB-alumni) op via onze website. Gelieve bij het uploaden van uw gegevens ervoor te zorgen dat CV en motivatiebrief elk in een apart document zijn opgenomen.

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met Rica Ciriaco, HR Development Officer, op het nummer 02/629.15.85.

Kenmerken:

  • Personeelsformatie: Sociale voorzieningen voor studenten
  • Aard: Onbepaalde duur
  • Omvang: Voltijds
  • Benaming functie: Teamleider
  • Hoofdeenheid: Dienst Restaurant
  • Gradengroep: 4-5-6
  • Wijze van begeven: werving

Intéressé(e) ?

Ricanay Ciriaco
02.629.15.85

Bruxelles

D'autres ont aussi consulté

Le job a été sauvegardé

Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

Postuler maintenant Postuler maintenant

Encore 3 jours pour postuler

Caractéristiques

Exigences

  • Bachelor à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court)
  • Au moins 2 ans d'expérience
  • Néerlandais, Français, Anglais

Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

Postuler avant le

Recevez de nouveaux jobs par email

Recevez de nouveaux jobs pour 'Gestion horeca - Bruxelles' dans votre boîte mail.

Nous ne vous enverrons pas de publicité.