Postuler
BWZ
BWZ

Projectingenieur – Projectteam

Projectingenieur – Projectteam
 • BWZ
 • Zottegem
 • Durée indéterminée, Temps plein
En ligne depuis 31 jours sur Jobat.be

Projectingenieur – Projectteam

Beschermde Werkplaats Zottegem is sinds 1970 actief in de sociale economie en is vandaag met 300 werknemers één van de grotere werkgevers in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

Als bedrijf zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier voor verschillende industriële ondernemingen in Europa, zoals Wordline, Atlas Copco, Van De Wiele,…

Operationeel heeft BWZ vandaag 4 afdelingen : electro (samenbouw van kabels en modules), reparatie en logistieke afhandeling van toestellen, assemblage en verpakking , groen- en poetsteam.

Gezien de huidige strategische uitdagingen en de geplande expansie, gaat BWZ verder met de ontwikkeling en de uitbouw van haar organisatie.

Om het team te versterken, in het kader van onze evolutie naar Industry 4.0, zijn wij op zoek naar een (m/v) :

Projectingenieur – Projectteam

Description de la fonction

Wij -het projectteam van BWZ- zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

De functie projectingenieur is een boeiende en gevarieerde job, waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt!

Enkele van de kerntaken van het projectteam zijn het voorbereiden en opmaken van offertes in samenwerking met de sales-divisie, het bouwen van prototypes in onderling overleg met de klanten en het maken en onderhouden van de interne werkinstructies voor onze elektro-montage.

Daarnaast zijn we als projectteam de technische ruggegraat van BWZ en geven we technical support op alle niveaus. Van een toelichting in onze eigen productieafdeling, tot het bijstaan van onze sales director tijdens de besprekingen over nieuwe projecten met onze klanten, het behoort allemaal tot ons takenpakket.

Een voorbeeld: In de Kennedy tunnel in Antwerpen, wordt nieuwe LED verlichting geplaatst. De klant bestelt de sturingen van de verlichting (driverboxen) en de bekabeling naar de individuele lichtpunten. Hiervoor hebben wij (projectteam & sales-divisie) met de klant rond de tafel gezeten. Op basis van die besprekingen zijn door ons prototypes gemaakt, die na testen (en na kleine aanpassingen) bij BWZ geproduceerd worden.

De kracht van ons huidig projectteam is dat we mekaar versterken in het uitvoeren van onze individuele taken. Ieder van ons werkt zelfstandig opdrachten af en we helpen mekaar indien nodig, als één team. Daarnaast houden we frequent onderling overleg, zodat de neuzen steeds in dezelfde richting blijven staan en we onze werking -individueel en als team- nog verder kunnen optimaliseren!

De huidige evolutie binnen BWZ (een procesoptimalisatie volgens Industry 4.0 met stukproductie) zorgt voor een modernisering en digitalisering van het machinepark. Voor het uitwerken van de nieuwe werkwijze (machines, werkposten, werkwijze) en het bepalen en optimaliseren van de beste routings, kunnen wij nog enkele collega’s gebruiken om ons team te versterken.

Profil

Wat is volgens ons het ideale profiel van een projectingenieur bij BWZ?

We zijn op zoek naar een collega die, net als wij allemaal, beschikt over de nodige technische bagage, bij voorkeur een bachelor- of masterdiploma elektriciteit, elektronica of elektromechanica heeft of gelijkwaardig door opgedane werkervaring.

Een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

Iemand die kritisch, analytisch en procesmatig kan denken en openstaat voor verandering.

Een probleemoplosser met een positieve ingesteldheid die graag wil meewerken aan het optimaliseren en automatiseren van ons productieproces.

Een sociaal persoon die op een duidelijke en verstaanbare manier kan communiceren met onze doelgroepmedewerkers.

PC-virtuoos hoef je niet te zijn, vlot kunnen omgaan met computers en voornamelijk Excel is wel noodzakelijk.

Ervaring in een (technisch-)commerciële functie of een productie-omgeving zijn een pluspunt, maar zeker geen vereiste.

Offre

 • Een gevarieerde en boeiende functie binnen een gerenommeerd en financieel gezond bedrijf, met een dynamische bedrijfscultuur waar mensen centraal staan.
 • Een marktconform salarispakket.
 • Een moderne bedrijfsomgeving die tevens filevrij en vlot bereikbaar is.

Voel jij je aangesproken om deel uit te maken van ons team?

Dan ben jij misschien wel de M/V/X die wij zoeken! Stuur je CV en motivatiebrief in en misschien staat jouw naam binnenkort bij in onderstaand lijstje:

Het projectteam: Joachim, Kristof, Frederik, Koen, Erik, Christoph en Kris.

Interesse in deze functie? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nathalie Van Londersele op 0487/918242 of via nathalie@bwz.be

Je komt terecht in een organisatie in volle groei! We zoeken o.a. nog een commerciële binnendienst medewerker, monitor/begeleider elektro en groen, administratieve productiemedewerker en aankoper om ons team te vervolledigen.

Calculer votre temps de trajet
À
BWZ | Zottegem 9620

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.
D'autres ont aussi consulté
  Ajoutez votre CV
  Jobs pour vous vous proposera de meilleurs emplois en fonction de votre éducation, de vos compétences et de votre expérience professionnelle.

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 25 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Bachelier à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court)
  • Au moins 2 ans d'expérience
  • Néerlandais, Anglais

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  • 10 novembre

  Recevoir des jobs par e-mail

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Cadre technique - Flandre orientale' dans votre boîte mail.