Retourner aux résultats
Colruyt Groep

Transportplanner

Colruyt Groep | Hal | Durée indéterminée, Temps plein

En ligne depuis 19 jours sur Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Transportplanner

Description de la fonction

Voor een retailer als Colruyt Group is een goede logistiek onmisbaar. Als transportplanner volg je de vervoersopdrachten van onze chauffeurs van nabij op. Zo kunnen onze winkels tijdig bevoorraad worden. Jij staat met andere woorden in het hart van onze uitgebreide logistieke organisatie.

Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke planning van de dagritten. Zo bereid je het werk voor van onze dispatchers, die de dagelijkse coördinatie en verdeling van deze ritten verzorgen. Hierbij is het belangrijk dat je altijd het overzicht bewaart over de globale transportplanning en dat je die snel aan de omstandigheden kunt aanpassen. Mee dankzij jou doorkruisen tientallen vrachtwagenchauffeurs dagelijks heel België en leveren ze hun goederen tijdig af aan onze filialen.

Samen met je acht collega’s verzorg je de contacten met de stockbeheerders, aankopers, klanten, opdrachtgevers, chauffeurs en retourcentra. Je maakt de nodige documenten op om correct te kunnen plannen, opvolgen en tenslotte afrekenen. Daarnaast bereid je de facturering voor; je controleert of alle prijzen kloppen en voegt alle beschikbare informatie zoals leveringsadres, specificaties van de lading en contactgegevens toe aan een rit.

Je werkt in DC Dassenveld, het distributiecentrum van Colruyt Group in Halle.

Profil

 • Opleiding – Je hebt een bachelordiploma in logistiek of gelijkwaardig door relevante logistieke ervaring. Een goede geografische kennis van België is een extra troef.
 • Flexibiliteit – Je staat open voor glijdende werkuren en start ’s ochtends in beurtrol tussen 6 u. en 10 u. Soms hoort daar ook een zaterdagvoormiddag bij.
 • Nauwkeurigheid – Je werkt steeds erg nauwkeurig en vindt de juiste balans tussen snelheid en kwaliteit.
 • Improvisatietalent – Het Belgische wegennet is een van de drukste van Europa. Toch slaag je er in om zonder al te veel stress snel in te spelen op wisselende omstandigheden, zowel op als naast de weg.
 • Talenkennis – Je spreekt heel goed Nederlands en Frans. Zo verloopt het contact met je collega’s veel vlotter.

Offre

 • Zekerheid – Je krijgt meteen werkzekerheid in een stabiel en groeiend familiebedrijf.
 • Opleiding on the job – In je aanvangsfase is een ruime en grondige opleidingsfase voorzien. Je krijgt een uitgebreide theoretische en praktische opleiding van ons opleidingsteam en onze ervaren transportplanners.
 • Verantwoordelijkheid – Jij vormt een belangrijke schakel in het planningsproces en verzekert een vlekkeloze logistiek. Mede hierdoor vinden onze klanten hun favoriete producten steeds terug in onze winkels.
 • Mooi loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname.

Plus d'info

Laura Obbo
Calculer votre temps de trajet
À Colruyt Groep | Edingensesteenweg , 1500 Hal

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

i L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.

D'autres ont aussi consulté

  Postuler maintenant Postuler maintenant

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 20 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Bachelor académique
  • Néerlandais, Français

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  Recevez de nouveaux jobs par email

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Planification, stock & inventaire - Brabant flamand' dans votre boîte mail.

  Nous ne vous enverrons pas de publicité.