Postuler
#
Umicore

Medewerker facilitaire services en hulpverlening

6764
 • Umicore
 • Plusieurs régions
 • Durée déterminée, Temps plein
En ligne depuis 12 jours sur Jobat.be

Medewerker facilitaire services en hulpverlening

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren. Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Description de la fonction

Jouw job
Als medewerker facilitaire services en hulpverlening sta je zowel in voor de nodige voorzieningen op de site als voor het verstrekken van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Een klein deel van de tijd bied je ook ondersteuning aan de interne bewaking.
* Je zorgt mee voor de facilitaire voorzieningen op de site: de werking en aanvulling van drank- en snoepautomaten, het klaarzetten van vergaderzalen, het ophalen en rondbrengen van was, mee instaan in de wasserij,…
* Je bestelt indien nodig goederen voor het aanvullen van de automaten
* Je verstrekt EHBO en treedt op als lid van de interne brandweer
* Je staat in voor vervoer met bestelwagen, ziekenwagen en heftruck
* Je biedt ondersteuning bij de interne bewaking, je biedt sporadisch ondersteuning (10%) bij het onthaal van bezoekers en contractors aan de onthaalbalie

Profil

Jouw profiel
* Je bent in het bezit van een A2 diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring
* Je bent technisch vaardig
* Je kan zelfstandig werken
* Je slaagt voor de testen (zowel medisch als fysisch) om volwaardig lid te kunnen worden van de interne brandweer en als bewakingsagent
* Je bent in het bezit van een identificatiekaart als bewakingsagent en/of als hulpverlener is een plus


Over Employee Services
Een wereldwijde organisatie. Niet alleen onze medewerkers in onze productievestigingen en onze technische centra zijn cruciaal voor onze groei. Onze collega’s in ondersteunende functies zorgen ervoor dat we blijven groeien en evolueren – bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat onze beslissingen commercieel leefbaar zijn, door onze reputatie te verbeteren, door nieuwe klantrelaties op te bouwen of door de juiste mensen te vinden die verder kunnen bouwen op wat we al bereikt hebben. De verscheidenheid van ons werk leidt ertoe dat we niet mogen stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Over Umicore
Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Ons aanbod
Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Bijkomende informatie
Tewerkstelling: contract bepaalde duur (6maand), voltijds, vaste ploeg 1

Als wij wereldleider kunnen worden in recyclage en schone mobiliteit, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

Offre

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.
D'autres ont aussi consulté
  Ajoutez votre CV
  Jobs pour vous vous proposera de meilleurs emplois en fonction de votre éducation, de vos compétences et de votre expérience professionnelle.

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 16 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Enseignement secondaire
  • Néerlandais

  Offre

  • Durée déterminée
  • Temps plein
  • Voiture d'entreprise

  Postuler avant le

  • 21 juillet

  Recevoir des jobs par e-mail

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Surveillance & sécurité' dans votre boîte mail.