Retourner aux résultats Précédent

7 de 9

Suivant
Group DC

International Key Account Manager

International Key Account Manager

Group DC | Wavre-Saint-Catherine | Durée indéterminée, Temps plein

En ligne depuis 10 jours sur Jobat.be

DCM, gevestigd in Grobbendonk, ontwikkelt en produceert organische meststoffen, bodemverbeteraars, biostimulanten en biologische middelen voor de beheersing van ziekten en plagen. Samen met een aanvullend productengamma van potgronden, afdekmaterialen, graszaden en technische materialen, worden deze verdeeld naar de professionele tuinbouwsector en naar de hobbytuinier via tuincentra. Onderzoek en ontwikkeling zit in het DNA van DCM, wat dan ook de nodige focus krijgt. DCM heeft eigen vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Verenigde Staten en exporteert producten over de hele wereld. In België is DCM uitgegroeid tot marktleider in organische meststoffen. DCM maakt als dochterbedrijf deel uit van de familiale holding “Group De Ceuster”.
Om onze internationale groei verder te bestendigen, wensen we het huidige exportteam uit te breiden met een nieuwe collega.

International Key Account Manager

Description de la fonction

In de rol van “Export Sales Manager” maak je deel uit van het exportteam waarbij je rapporteert aan de Algemeen Directeur van DCM. Na een opleidingsperiode word je verantwoordelijk voor het verder onderhouden van vertrouwensrelaties met reeds bestaande klanten. Daarnaast sta je eveneens in voor prospectie waarbij je op een duurzame manier zoekt naar nieuwe business opportuniteiten om van daaruit te bouwen aan de opstart en de ontwikkeling van nieuwe klantenrelaties. Bij aanvang zal jouw focus voornamelijk liggen op in Scandinavië, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal en Noord-Afrika.
Je leert onze producten en hun toepassingen kennen in alle finesses en op basis daarvan informeer en inspireer je onze klanten en bied je hen technische ondersteuning voor de verschillende sectoren waarin we actief zijn (tuinbouw, landbouw, boomkwekerij, sport- en golfvelden, tuinaanleg en retail).
Voor de opvolging van je salesactiviteiten werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen DCM (customer service, product management, compliance).
In samenspraak met de directie en de collega’s van het exportteam bouw je mee aan de verdere ontwikkeling van onze exportstrategie. Binnen deze internationale functie ben je bereid om regelmatig binnen én buiten Europa te reizen. Tevens vertegenwoordig je DCM op diverse internationale beurzen.

Profil

Je bent in het bezit van een Masterdiploma in de Bio-ingenieurswetenschappen en je kan terugblikken op een aantal jaren relevante technisch-commerciële ervaring, bij voorkeur binnen een internationale context en/of agro-industrie. Dankzij jouw commerciële feeling, servicegerichtheid en sterk empathisch vermogen, slaag je er als geen ander in een sterke vertrouwensrelatie te ontwikkelen met je klanten. Je haalt er voldoening uit om op maat van de klant een absolute meerwaarde te kunnen betekenen. Collega’s en klanten appreciëren jouw enthousiasme, flexibiliteit en uitgesproken betrokkenheid. Doorzettingsvermogen, creativiteit en een gezonde dosis assertiviteit drijven jou om commerciële en relationele doelstellingen te bereiken. Binnen onze internationale onderneming kan je je, mondeling én schriftelijk, vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Je beschikt over een operationele kennis van het Frans, kennis van elke andere taal zien we als een meerwaarde.

Offre

Binnen deze functie kom je terecht in het exportteam van een internationaal snel groeiend familiebedrijf. Het betreft een ambitieuze groep waarbinnen enthousiasme, open communicatie en loyaliteit centrale waarden zijn. Je krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. DCM biedt je een aantrekkelijk salarispakket dat in lijn ligt met je ervaring en verantwoordelijkheden.

Plus d'info

Dorien Hoes
015307437

Calculer votre temps de trajet
À Group DC | Wavre-Saint-Catherine 2860

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

i L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.

D'autres ont aussi consulté

  Postuler maintenant Postuler maintenant

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 46 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Master (Licence, Université ou Enseignement Supérieur de Type Long)
  • Au moins 5 ans d'expérience
  • Néerlandais

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  Recevez de nouveaux jobs par email

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Vente - service extérieur / représentant - Anvers' dans votre boîte mail.

  Nous ne vous enverrons pas de publicité.