Retourner aux résultats
Automotive and Mobility Invest

Business Controller

Business Controller

Automotive and Mobility Invest | Hasselt | Durée indéterminée, Temps plein

Automotive & Mobility Invest is de administratieve holding boven Groep Delorge (Audi, VW, Skoda, Seat, CVI), Groep van Osch (BMW, Mini) en Metropool Hasselt (Jaguar Land Rover). Met meer dan 1000 gepassioneerde medewerkers streven we elke dag naar een best in class klantenbeleving.

Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Business Controller voor het hoofdkantoor te Hasselt.

Business Controller

Description de la fonction

Als business controller ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen.

Je zorgt voor het opstellen van de maandelijkse rapporteringen, KPI’s, inzichtelijke analyses, budgetten, forecasts en variantieanalyses.

Daarnaast werk je mee aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Je staat hierbij in voor het beheer en de optimalisatie van processen m.b.t. de administratieve organisatie en interne controle.

Andere aspecten die tot je takenpakket behoren zijn o.a. het uitvoeren van ad-hoc analyses, het aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan.

Je rapporteert je bevindingen aan de CFO en werkt nauw samen met de collega’s van Accounting en Business Intelligence.

Verder adviseer je het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn.

Profil

Jij bent de kandidaat die elke dag naar een “Best in Class” resultaat streeft en de filosofie van onze groep “Gedreven door passie” uitdraagt.

Als Business Controller heb je een sterke passie voor cijfers en krijg je energie van het uitwerken van rapportages en innovatieve voorstellen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Je bent bijzonder analytisch en behoudt je helikopterview in elke situatie. Daarnaast heb je een zeer goede kennis van boekhouding, controlling en Excel. Bovendien kan je vlot overweg met ERP-paketten en heb je affiniteit met Business Intelligence (BI) voor rapporteringen.

Je hebt een Universitaire opleiding genoten in een economische richting, TEW of handelsingenieur. Naast een passie voor controlling heb je minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, alsook ervaring binnen een bedrijf in groei.

Als Business Controller werk je nauwkeurig en heb je een kritisch oog voor detail. Daarnaast staat het woord gedreven op je lijf geschreven en maak je elke belofte meer dan waar.

Verder streef je elke dag opnieuw naar de juiste analyses en het detecteren van trends waarbij je in staat bent om een goed onderbouwde mening te communiceren en beargumenteren.

Je draagt daarbij bij aan een dynamische teamspirit maar werkt vooral zelfstandig.

Je past ten slotte volledig binnen onze PRO waarden en toont elke dag “passie voor medewerkers”, Respect voor medewerkers en collega’s” en “Ondernemerschap” door een nauwgezette opvolging van je team, het nemen van initiatieven en het tonen van je engagement.

Offre

Je komt terecht in een vooruitstrevende groep die pionier is in de automobielsector, met een sterke focus op zowel een uiterste klanten- als medewerkerstevredenheid. Je komt terecht in een omgeving waar creativiteit en zin voor initiatief gestimuleerd worden. Je krijgt de kans een sterk merk te vertegenwoordigen in een stimulerende en professionele werkomgeving.

We bieden een competitief loon en de mogelijkheid om jouw persoonlijke behoeften te optimaliseren via een “cafetariaplan”. Je krijgt bovendien een firmawagen met tankkaart alsook extralegale voordelen zoals een gsm-abonnement en maaltijdcheques.

Om ervoor te zorgen dat jij uitmunt in je rol als Business Controller en een echte ambassadeur voor ons merk bent, bieden we je een opleidingspakket aan zodat je continue kan (bij)leren en kan groeien.

Plus d'info

Shana Castro
+32 (0)498 41 74 51

Calculer votre temps de trajet
À Automotive and Mobility Invest | Hasselt 3500

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

i L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.

D'autres ont aussi consulté

  Ce job n'est plus disponible

  Caractéristiques

  Exigences

  • Master (Licence, Université ou Enseignement Supérieur de Type Long)
  • Au moins 5 ans d'expérience
  • Néerlandais

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Recevez de nouveaux jobs par email

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Finances' dans votre boîte mail.

  Nous ne vous enverrons pas de publicité.