Retourner aux résultats Précédent

2 de 3

Suivant
KPMG

Accounting Manager - Regio Antwerpen

Chez KPMG

En ligne depuis 30 jours sur Jobat.be

KPMG Accountants levert aan het management van middelgrote en internationale ondernemingen, vzw's, vrije beroepen en openbare besturen gepersonaliseerd advies en operationele ondersteuning op het vlak van financiën, boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsbeheer en administratie.

Accounting Manager - Regio Antwerpen

Description de la fonction

U staat in voor de algemene coördinatie van dossiers voor een diverse KMO klantenportefeuille. Bovendien bent u verantwoordelijk voor de professionele netwerking en uitbreiding van deze portefeuille.
U superviseert de kwaliteit van de dossiers en evalueert de werkmethodes.
Ook bent u verantwoordelijk voor people management: coaching van het team, planning & opvolging van de werkzaamheden, kennisdeling...

Profil

• U heeft een Bachelor of Masteropleiding met specialisatie Accountancy-Fiscaliteit genoten. Het in bezit zijn van de IAB-titel (of een equivalente professionele titel) wordt beschouwd als een toegevoegde waarde.

• U kan terugblikken op ten minste 8 jaar relevante werkervaring in een boekhoudkantoor of equivalente werkomgeving en bij voorkeur heeft u deze professionele ervaring en een netwerk in regio Antwerpen opgebouwd. 

• U draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel en bent, dankzij uw professionele houding, in staat om een gedegen vertrouwensrelatie op te bouwen met uw cliënten. 

• U blinkt uit op het niveau van commerciële vaardigheden en schenkt in sterke mate aandacht aan structuur en transparantie. 

• U hecht belang aan een aangename teamsfeer en samenwerking.

 

Offre

Bij KPMG waarderen we je voor je professionale vaardigheden en je expertise. Hier geniet je van een sterke teamspirit, kom je terecht in een internationale en dynamische omgeving en zal je kennis kunnen verwerven die jouw carrière enorm zal verrijken. Wij bieden je onvoorwaardelijke steun voor jouw professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Verder beschikt KPMG over de allernieuwste tools, oplossingen en ondersteuning (op vlak van IT, bibliotheken en databases). Zo kan jij je concentreren op je taken en kan je efficiënt te werk gaan. Wij investeren bovendien sterk in onze mensen op vlak van training, welzijn, incentives en beloningen en zijn trots op onze aangename en informele werkomgeving.

Anvers & Port d'Anvers

D'autres ont aussi consulté

Le job a été sauvegardé

Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

Postuler maintenant Postuler maintenant

Encore 9 jours pour postuler

Caractéristiques

Exigences

  • Bachelor académique
  • Au moins 5 ans d'expérience
  • Anglais, Néerlandais, Français

Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

Postuler avant le

Recevez de nouveaux jobs par email

Recevez de nouveaux jobs pour 'Comptabilité - Anvers & Port d'Anvers' dans votre boîte mail.

Nous ne vous enverrons pas de publicité.