Back to search results

Technisch administratief bediende

At ENGIE

Published on Jobat.be 16 days ago

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

ENGIE Axima, ENGIE Fabricom en ENGIE Cofely (in België en Luxemburg) en hun dochterondernemingen vormen samen de Services Belux divisie van ENGIE Benelux. Ze opereren als aparte eenheden, maar werken commercieel en operationeel samen om de behoeften van hun klanten op het vlak van multitechnische diensten zo efficiënt mogelijk te beantwoorden.
ENGIE Benelux is een business unit van de ENGIE Groep die ongeveer 155 000 medewerkers telt.

De afdeling O.S.S (Operations Support Services) maakt deel uit van de Business Unit Belgian Operations en staat in voor de dagelijkse werking van de magazijnen, transport, beheer van gereedschappen & toebehoren en utilitaire voertuigen voor onze projecten in België. Deze activiteiten zijn gecentraliseerd in onze gebouwen te Zwijndrecht, met daarnaast een aantal magazijnen en depots verspreid over gans België. Dagelijks werkt hier een team van een 50-tal medewerkers actief aan mee.

Technisch administratief bediende

Job description

Als Technisch Bediende Fleet werk je mee aan het beheer van de vloot utilitaire voertuigen (1450 camionettes + speciale voertuigen, waaronder hoogwerkers en kraanwagens).

Jouw missie:

* gesprekspartner voor Operations
* up to date houden van de databaseopstellen en opvolgen van technische dossierscontacten met de leveranciers (garages, herstellers,…)
* registreren en opvolgen van: onderhoud en herstellingen (incl buitencontract)
* beheer tankkaartenverzekeringen (schadebeheer)
* technische en wettelijke controlevervangvoertuigentruck-wash
* levering van de voertuigenprocessen-verbaalbestellingen opvolgen van de utilitaire voertuigenactief meewerken aan de interne klantentevredenheid

Profile

* je hebt een bachelor bij voorkeur in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring
* je bent Nederlandstalig en je hebt een goede kennis van het Frans
* je hebt een relevante ervaring
* je verleent een goede service
* je bent klantgericht en een teamplayer
* je werkt nauwkeurig en gestructureerd
* je heb een goede kennis van SAP
* je werkt met MS Office

Offer

Wie aan de slag gaat bij ENGIE Fabricom, kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten. Bovendien word je bijgeschoold in de nieuwste technologieën. Je komt terecht in een sfeer van teamwork, maar beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid. Afhankelijk van je interesse en profiel, zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden.
Antwerp

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

44 days left to apply

Characteristics

Requirements

  • Academic Bachelor
  • Dutch

Offer

  • Permanent
  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Technical clerk - Administration' jobs in Antwerp straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.