Back to search results

1 of 3

Next

RECRUITMENT CONSULTANT OFFICE PROFIELEN

Hays Internal Recruitment | Ghent | Permanent, Full-time

Published on Jobat.be 46 days ago

RECRUITMENT CONSULTANT OFFICE PROFIELEN

Job description

  • Passie voor mensen – commerciële drive
  • Individuele coaching – persoonlijk career path
  • Ruime gratis parkeermogelijkheid – flexibel uurrooster

 

Hays is nummer 1 wereldwijd in rekrutering van professionals voor vaste, tijdelijke en freelance vacatures. In België bieden wij onze diensten aan vanuit acht kantoren, verspreid over verschillende regio’s. Bovendien hebben wij dankzij ons internationaal netwerk een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

 

Voor ons kantoor in Gent zijn wij op zoek naar een gedreven Recruitment Consultant in onze divisie Office Support. We verwelkomen je graag in onze Great Place To Work®!

 

 

In de job van Recruitment Consultant, werk je in een klein en dynamisch team. Samen ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar snelle opportuniteiten bij topbedrijven in de regio. Je weet de dringende noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature, en schakelt snel om binnen je netwerk de beste oplossing te vinden. Je screent kandidaten op ervaring, persoonlijkheid en skills. Een goede communicatie, administratie en een snelle evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden. Je wint als geen ander het vertrouwen van je klant en kandidaat en werkt mee op lange termijn.
The right person can change a business, the right job can change a life !

 

Om dat te doen, werk je met dynamische tools en krijg je de beste begeleiding, tal van trainingen en one-on-one-coaching afgestemd op wat jij nodig hebt. Bij ons is het glas nooit halfleeg, altijd halfvol. We gaan prat op een winnaarsmentaliteit, maar zijn niet bang voor tegenslagen. Samen komen we ze te boven, leren we ervan én gaan we nog meer voor die perfecte match.

 

Onze consultants stralen elke dag onze waarden uit. Vanuit ons Hays-DNA hebben ze een natuurlijke nieuwsgierigheid, een passie om mensen te helpen en te doen groeien, de ambitie om targets te overtreffen én een steeds groeiende expertise door ervaring, interesse en kennis van hun vak.

 

Jij hebt minstens een bachelordiploma en een relevante ervaring binnen de rekruteringssector. Je houdt van een commerciële omgeving en van netwerken. Samen met je team breng je jouw divisie naar de top, gedreven door resultaten en vooropgestelde doelen. Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt met jouw collega’s de juiste strategie om langetermijnrelaties aan te knopen. Je weet hoe je het vertrouwen kan winnen van klanten en kandidaten.

 

Wil jij je carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen? Dan verwelkomen we je graag in ons team in Gent!
Vanaf dag één krijg je zicht op jouw carrièremogelijkheden dankzij onze uitgebreide ‘career paths’ en heb jij mee de touwtjes in handen om een expert te worden in jouw vak. Ondanks onze lokale positionering, kom je terecht in een internationale omgeving. We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele en teamcommissies en andere extralegale voordelen zoals flexibele uren, smartphone, hospitalisatieverzekering en bedrijfswagen met tankkaart. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeermogelijkheid.

 

Join the club of experts. Join Hays.
Overtuig onze Talent Recruiter van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Profile

Hays is nummer 1 wereldwijd in rekrutering van professionals voor vaste, tijdelijke en freelance vacatures. In België bieden wij onze diensten aan vanuit acht kantoren, verspreid over verschillende regio's. Bovendien hebben wij dankzij ons internationaal netwerk een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

Offer

competitive

Interested?

HR Department
Ghent

Others also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

19 days left to apply

Characteristics

Offer

  • Permanent
  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Recruitment & selection' jobs in Ghent straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.