Back to search results Previous

4 of 4

Maintenance Planner met ambitie - VAST contract

Via Manpower

Published on Jobat.be 6 days ago


Wij zoeken (m/v)

Maintenance Planner met ambitie - VAST contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden young potentials en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor één van onze topklanten, een innovatieve en mensgerichte firma zijn we op zoek naar een Maintenance Planner met Ambitie, dit om te functioneren als tussenschakel tussen de Technical Manager en werkvoorbereider.

Maintenance Planner met ambitie - VAST contract

Job description


Binnen de technische dienst ben jij de verantwoordelijke voor de onderhoudsplanning op weekbasis. Veranderingen gedurende de week lossen de shift supervisors op in overleg met jou. Tijdens het productieproces coördineer je het tijdig inzetten van in- en externe mensen en materieel. Daarnaast bewaak je de voortgang conform planning. Samen met de planner, shift supervisors en contractors bespreek je de kwaliteit van de werkplannen. Je rapporteert over inzet van resources en mogelijke verbeteringen daarin en werkt proactief mee in verbeterprojecten inzake planning en werkvoorbereiding.
Als Maintenance Planner coördineer je team van een 15-tal onderhoudstechniekers. Dit betekent dat je oa. instaat voor verlofgoedkeuringen, toolbox-meetings, dagelijks overleg en sturing. Hierbij heb je uiteraard oog voor alle veiligheidsaspecten inherent aan een Maintenance - afdeling
Binnenkort wordt er binnen deze groeiend firma een programma opgestart om de werkprocessen beter te standaardiseren. Dit zal veel veranderingen met zich mee brengen bij Planning en andere betrokken afdelingen. Als belangrijk rolmodel en leidende change agent vervul jij een spilfunctie in deze veranderprocessen. Ook buiten de veranderprojecten vraag je je continu af: "Hoe kan dit beter efficiënter, sneller, veiliger, goedkoper?" Om vervolgens je ideeën overtuigend over te brengen aan je team, collega's en managers.

Profile


We gaan op zoek naar een iemand met ambitie. Iemand die gewoon is om te werken als technieker binnen een productieomgeving maar die nu uitkijkt naar iets anders binnen dezelfde Technische sector. Bij voorkeur beschik je over het diploma Elektromechanica of je hebt voldoende aantoonbare ervaring in een onderhoudsorganisatie. We zoeken vooral iemand met een sterke kennis omtrent techniek. Iemand die graag zijn kennis wil doorspelen naar de rest van het team. Je bent de persoon die graag meedenkt over veranderingsprocessen en deze met uw collega's wil uitwerken. Je bent een echte people manager en hebt bij voorkeur ervaring in het aansturen van een team techniekers.

Offer


Je komt terecht bij een firma die sterk aan het groeien is op nationaal en internationaal vlak. Je zal deel uitmaken van een hecht Team waar Filip jou met plezier onder zijn hoede zal nemen. Er heerst een goede werksfeer met directe en open communicatie. Werkuren zijn flexibel. Je start dagelijks tussen 8u & 9u. Je krijgt de kans en vrijheid om mee te denken met de productie en verbeteringsvoorstellen te doen. Je komt terecht in een werkomgeving met veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. De productieomgeving is het Walhalla voor techniekers. Qua verloning zijn we flexibel al naargelang kennis en ervaring.
Ben jij klaar voor deze stap hogerop ?

Contacteer me op 0485 67 60 46 of stuur je CV naar lothar.devos@manpower.be

Technieker - Planner - Technieker - Planner - Technieker - Planner - Technieker
Bachelor Elektromechanica - Elektromechanica - Elektromechanica - Planner
This Job offer can also be found on the Manpower website. You can speed up your candidacy by registering on our site and applying directly for this advertisement.
Moreover, you can take a look at our vast selection of on-line vacancies.
Surf to www.manpower.be and choose your language. Then choose “Vacatures/Offres d’emploi”.
Good luck !
Manpower Online
Ghent

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

22 days left to apply

Characteristics

  • Function type: Method, process and planning technician
  • Sector: Raw materials, agriculture and food
  • Gent (location)
  • More info about this company

Requirements

  • Secondary education
  • Dutch

Offer

  • Interim
  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Method, process and planning technician' jobs in Ghent straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.