Back to search results

Logistiek Planner

Via Manpower | Heverlee | Full-time

Published on Jobat.be 8 days ago


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Logistiek Planner te Heverlee.

Logistiek Planner

Job description


Voor onze klant, een leider binnen zijn marktsegment, zijn wij op zoek naar een Logistiek Planner. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het transportmanagement en de inventarisplanning van de after-market producten. Je staat o.a. in voor de ondersteuning van het logistieke team in Abu Dhabi, de transportorganisatie, de voorbereiding van de export-documenten en de optimalisatie van de vrachtkosten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het "forwarder performance management" waar je aandacht besteed aan het oplossen van dagelijkse problemen én voor het vastleggen, behalen en opvolgen van de gemaakte afspraken. Tevens bied je ondersteuning aan de forecast meetings, doe je de follow-up van de aankooporders en analyseer en optimaliseer je de inventarisplanning om beschikbaarheid te vergroten.

Profile


Voor de functie van Logistiek Planner beschik je over een Bachelor diploma Logistiek of kan je dit compenseren door enkele jaren ervaring. Onze klant is op zoek naar een Planner met ervaring in een distributie-omgeving en kennis van Supply Chain Management en Logistiek. Voor deze functie ben je een goede onderhandelaar en sta je communicatief sterk in je schoenen. Hiervoor is een goede kennis van het Engels een must. Bovendien draag je waarden zoals klant- en vebeteringsgerichtheid hoog in het vaandel.

Offer


Bij onze klant kom je terecht in een professioneel bedrijf binnen een internationale omgeving. In je functie krijg je de kans om je logistieke talenten op een zelfstandige manier te ontplooien. Dit gaat gekoppeld aan een zeer aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen. Ben jij de ervaren logistieke expert naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be t.a.v. Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interested?


REF : 6270313

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

20 days left to apply

Characteristics

Requirements

  • Professional bachelor (Higher Education Short Type)
  • English

Offer

  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Planning, stock & inventory' jobs in Leuven straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.