Back to search results Previous

6 of 6

BAM Contractors

Legal Counsel Bouw

Via BAM Contractors

Published on Jobat.be 26 days ago

BAM Contractors is één van de grootste bouwbedrijven in België (top 3 qua omzet). Als dochtermaatschappij van BAM Belgium maakt ze deel uit van de Koninklijke BAM Groep.
De 540 BAM-medewerkers realiseren infrastructuur- en wegenwerken, industriële en waterbouwkundige projecten, alsook gebouwen. Ze worden gedreven door kwaliteit, veiligheid, vakkennis en service. Medewerkers en innovatie vormen de basis van BAM Contractors waardoor het een multidisciplinaire en duurzame bouwpartner is voor zijn publieke en private klanten.

Legal Counsel Bouw

Job description

Je taken zijn voornamelijk de volgende :
 • Je ondersteunt de werven op juridisch vlak, zowel in de uitvoeringsfase als in de tenderfase (screenen van bestekken en contracten op juridische risico’s).
 • Je volgt de lopende rechtszaken en gerechtsexpertises op en zorgt daarbij voor aansturing van de aangestelde advocaten.
 • Je bent betrokken bij de opmaak en onderhandeling van diverse types van overeenkomsten en verleent desbetreffend ook advies aan het management en het purchasing department.
 • Je zal zo nodig ook betrokken worden bij de Corporate housekeeping van de verschillende Belgische entiteiten van de BAM Groep.
 • In een eerste fase zal je hoofdzakelijk worden ingezet om bijstand te verlenen aan een belangrijk lopend project te Antwerpen en situeert je werkplek zich voornamelijk op de werf. Nadien werk je vanuit één van onze drie zetels, waarbij je wel bereid bent om je op regelmatige basis naar de andere zetels en/of werven te verplaatsen.

Profile

 • Je behaalde een Master in Law aan een Belgische universiteit.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring op het vlak van bouw- of vastgoedrecht, in de advocatuur of in een andere relevante bedrijfstak. Kennis en ervaring in overheidsopdrachten en/of PPS is een belangrijke troef.
 • Je bent nauwgezet en precies, doch evenzeer pragmatisch en business gericht.
 • Je bent een teamplayer, die echter evenzeer in staat is om zijn werk zelfstandig aan te pakken en te structureren en daarbij de nodige prioriteiten te onderkennen.
 • Je bent vlot en communicatief en in staat om een bij momenten complexe materie te vertalen in heldere en to the point adviezen aan een uiteenlopend publiek.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en je neemt initiatief.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Offer

Wat mag je verwachten?

Je komt terecht in een stabiel bedrijf waar collegialiteit en een no-nonsense cultuur centraal staan.
Wij bieden jou een aantrekkelijke verloning, een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een bedrijfswagen. De omgeving is dynamisch en biedt je uitdaging.
 
Wat is de aanpak van USG Professionals?
 
USG vormt de brug tussen jou en het bedrijf dat je nodig heeft. Wij nemen graag onze tijd om je te leren kennen en gaan op zoek naar je interesses. Zo vinden we steeds de juiste opportuniteit voor je voor een vaste job of een tijdelijk project. Jouw vakmanschap wordt in goede banen geleid door je persoonlijke USG-consultant. Omdat die zelf jurist is, kan hij of zij perfect inschatten welke opportuniteiten matchen met jouw expertise en ambities.
 
USG gaat voor de juiste match, waarbij mensen altijd centraal staan. Dankzij dit credo bedienen we ondertussen een mooie en toonaangevende klantenportfolio.
 
Solliciteer vandaag nog!

 
Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Kristin Ex op 03 800 42 18 of via SelectLegal@usgprofessionals.be met vermelding van referentie KE/18/21.
Brussels

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

22 days left to apply

Characteristics

Requirements

 • Master (University or Higher Education Long Type)
 • At least 2 years experience

Offer

 • Permanent
 • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'In-house lawyers' jobs in Brussels straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.