Back to search results Previous

2 of 2

Group DC

Greenkeeper Professionele Voetbalvelden

Greenkeeper Professionele Voetbalvelden

Group DC | Sint-Katelijne-Waver | Permanent, Full-time

1 day left to apply

De Ceuster NV is een gespecialiseerd loonwerkbedrijf voor de moderne tuinbouw, de sportwereld, het openbaar groen en de industriebouw. Onze zorg voor kwaliteit in al zijn aspecten, het daadwerkelijk geven van een goede service en onze voortdurende aandacht voor onderzoek en innovatie, zijn onze belangrijkste troeven. Onze specialisten worden dan ook gevraagd wanneer deskundige dienstverlening en precisieloonwerk een noodzaak vormen. Vanuit ons bedrijf in Sint-Katelijne-Waver opereren een 50-tal collega’s overheen het hele land. Veiligheid voor mens, milieu & omgeving staat hierbij centraal in onze werkmethodes en processen. In kader van uitbreiding gaan we vanaf heden op zoek naar een greenkeeper voetbalvelden, die bereid is zich in te zetten voor één van de voetbalclubs in Vlaanderen.

Greenkeeper Professionele Voetbalvelden

Job description

Binnen deze functie word je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van onderhoudswerken op de verschillende velden (stadionveld + oefenterreinen) van de desbetreffende club. Dankzij jouw groene vingers en uitgesproken passie voor gras, voel je als geen ander aan welk type onderhoud het veld vraagt om in opperste conditie te blijven, rekening houdend met wisselende weersomstandigheden en mogelijke problemen. Concreet zal je instaan voor het bemesten, maaien, beluchten en automatisch beregenen/verwarmen van het veld, alsook voor het trekken van belijningen en het mechanisch onderhouden van de verschillende machines. Bij wedstrijden zorg je tevens voor het manueel herstellen van de speelschade, zowel tijdens de rust als na de match.
Al jouw werkzaamheden hebben tot doel de levensduur van het veld tot een maximum te verlengen. Je hebt hiervoor een adequaat machinepark en dito producten ter beschikking, alsook een aantal medewerkers die indien nodig ondersteuning bieden bij de onderhoudsbehandelingen.
Jouw planning maak je zelf op in functie van de wedstrijdkalender en het trainingsschema.

Profile

Je kan minimum terugkijken op enkele jaren ervaring in het onderhoud van grasvelden, bij voorkeur binnen de sportwereld, waardoor je intussen over een sterke vakkennis beschikt. Daarnaast kan je je sterk herkennen in volgende eigenschappen:

  • Flexibel: je bent bereid op zeer onregelmatige uren te werken (weekendwerk en avondwerk vormt geen probleem voor jou).
  • Creatief: Je kan omgaan met onverwachte omstandigheden en durft out-of-the-box te denken teneinde tot passende oplossingen te komen.
  • Communicatief: Je weet steeds op een vlotte, respectvolle, doch daadkrachtige wijze te communiceren.
  • Stressbestendig: Je bent in staat om onder druk te presteren, waarbij je erin slaagt de vooropgestelde deadlines te respecteren.
  • Nauwkeurig: Je werkt precies en hebt oog voor detail.

Verder beschik je over een goede kennis van het Nederlands en ben je min. in bezit van een rijbewijs B. Tenslotte ben je in het bezit van een geldige fytolicentie of ben je bereid deze te behalen.

Offer

Binnen deze uitdagende functie kom je terecht in een dynamische KMO. Het betreft een ambitieuze onderneming waarbinnen enthousiasme, open communicatie en loyaliteit centrale waarden zijn. Je krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. De Ceuster NV biedt je een salarispakket dat in lijn ligt met je ervaring en verantwoordelijkheden.

Interested?

Dorien Hoes
015307437

Mechelen - Lier

Others also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

1 day left to apply

Characteristics

Requirements

  • Bachelor following Bachelor
  • At least 5 years experience
  • Dutch

Offer

  • Permanent
  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Agri- and horticultural worker' jobs in Mechelen - Lier straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.