Back to search results Previous

5 of 5

Category Buyer

Via Manpower

Published on Jobat.be 9 days ago


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Category Buyer te Hasselt.

Category Buyer

Job description


Voor onze klant, een grote speler op de markt van energievoorziening, zijn wij op zoek naar een Category Buyer. Aangezien de aankoopafdeling van het bedrijf in volle professionalisering is, zal je medeverantwoordelijk worden voor de ontwikkeling van een volwaardige aankoopafdeling. In deze functie ben je verantwoordelijkheid voor de bevoorrading van alle filialen in België door nauw in contact te staan met de verschillende raffinaderijen. Bovendien beheer je de verschillende contracten en voer je daarbij onderhandelingen met leveranciers. Hierbij kan je rekenen op de ondersteuning van je BU-manager. In de uitoefening van je functie rapporteer je aan het management. Één van jouw andere taken bestaat uit het dagelijks overleg met interne klanten in verschillende filialen.

Profile


Voor deze functie is onze klant op zoek naar een onderhandelaar met een neus voor opportuniteiten die een hogere opleiding genoot in een economische of logistieke richting. Ervaring als aankoper is niet verreist maar is wel een pluspunt. Als Category Buyer, ben je iemand die vlot kan communiceren. Een goede kennis van het Nederlands en het Engels helpt je hierbij. Kennis van het Frans wordt gezien als een meerwaarde. Je bent analytisch van geest en je draagt waarden zoals nauwkeurigheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel.

Offer


Bij onze klant kom je terecht in een bedrijf waar een echte ondernemersspirit heerst. Na een grondige opleiding, krijg je de kans om mee te bouwen aan een aankoopafdeling waarin je een sleutelrol zal vervullen.Je krijgt een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket. Ben jij de persoon naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be.This Job offer can also be found on the Manpower website. You can speed up your candidacy by registering on our site and applying directly for this advertisement.
Moreover, you can take a look at our vast selection of on-line vacancies.
Surf to www.manpower.be and choose your language. Then choose “Vacatures/Offres d’emploi”.
Good luck !
Manpower Online
Central Limburg (Hasselt - Genk)

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

19 days left to apply

Characteristics

Requirements

  • Professional bachelor (Higher Education Short Type)
  • English, French, Dutch

Offer

  • Interim
  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Purchaser' jobs in Central Limburg (Hasselt - Genk) straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.