Back to search results

1 of 17

Next
Attentia

Business Account Manager

Regio Limburg

At Attentia

Published on Jobat.be 16 days ago

Omdat wij geloven dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter iedere succesvolle onderneming, geven wij onze klanten, door de combinatie van data van onze diensten, sociaal secretariaat en preventie & bescherming, een breder inzicht voor een succesvol HR & Well-being beleid.

Onze strategische focus werd reeds meerdere jaren op rij bekroond met de prestigieuze HR Excellence Award. Attentia telt verspreid over heel het land 40 kantoren met ruim 650 medewerkers. We zijn een groeiend en financieel gezond bedrijf.

Business Account Manager

Job description

Als Business Account Manager (BAM) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze huidige klanten en het werven van nieuwe klanten, dit voor regio Limburg. Jouw focus ligt hierbij op KMO's (tussen de 20 en 100 werknemers).

Als BAM KMO neem je de volledige verkoopscyclus van prospectie tot afsluiten van contract bij de klant voor jouw rekening. Wij hechten uitermate veel belang aan het opvolgen van onze huidige klanten, samen met de klantenbeheerder, om zo op de hoogte te blijven van de noden van je klant. Als BAM KMO Limburg sta je in voor het totale serviceaanbod van Attentia, namelijk HR, preventie en bescherming en sociaal secretariaat.
Je gaat in je regio actief op zoek naar opportuniteiten bij organisaties waar ons inspirerende en kwalitatieve aanbod toegevoegde waarde kan bieden. Dit door voornamelijk warme telefonische prospectie, bijwonen van events, networking, direct mails, enz.

 

Dankzij je grondige vakkennis kan je meedenken met jouw potentiële klant, die je weet te overtuigen van de meerwaarde van onze producten en diensten.

 

Profile

Voor de functie van Business Account Manager KMO zijn we op zoek naar iemand met een diploma hoger onderwijs en reeds enkele jaren ervaring in een commerciële functie in HR dienstverlening. Je bent gepassioneerd door sales en loopt steeds voorop op de nieuwe trends binnen de HR wereld. Je hebt een echte neus voor opportuniteiten; prospecteren en netwerken opbouwen schrikt je absoluut niet af. Je functioneert goed zelfstandig maar zeker ook in team, Je haalt je energie uit commerciële successen. Je neemt vaak initiatief en bent een doorzetter.
Een goede Nederlandse talenkennis is een must. Kennis Frans is zeker een troef. Je hebt een uitstekende kennis van alle office pakketten.

 

Je bent regelmatig in ons kantoor te Hasselt, af en toe ben je ook aanwezig in onze kantoren te Gent en/of Brussel.
 

 

Offer

Zin in een topjob bij Attentia? Een aanrader! Zeker als je weet dat Attentia ervan overtuigd is dat een gezonde organisatie staat of valt met ge?ngageerde medewerkers. Het zijn onze mensen die elke dag het verschil maken om onze bedrijfsstrategie te realiseren.

 

Daarom nemen we bij Attentia ook de nodige engagementen naar onze mensen:

  • We geven je oprecht aandacht.
  • We tonen echt waardering voor je inzet en engagement.
  • We verlonen je goed en flexibel volgens je noden.
  • We bieden je uitgebreide ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Op deze manier wil Attentia voor bestaande en toekomstige medewerkers een 'Employer of Choice' zijn.?

Een job bij Attentia betekent werken in een open sfeer waar klantgerichtheid, duurzaam werknemersengagement, ontwikkeling en vitaliteit centraal staan.
Je geniet een grote autonomie: kandidaten die graag wendbaar en oplossingsgericht werken en ownership nemen, voelen zich meteen thuis.

Korte communicatielijnen, een vlotte doorstroom van informatie en snelle beslissingsprocessen ondersteunen jou hierbij.

Daarnaast bieden we jou een aantrekkelijk en uitgebreid loonpakket (inclusief bedrijfswagen en tankkaart), dat je voor een deel flexibel kan invullen volgens je eigen behoeften.

Ook zin om het engagement aan te gaan?

Limburg

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

44 days left to apply

Characteristics

Requirements

  • Professional bachelor (Higher Education Short Type)
  • At least 5 years experience
  • Dutch

Offer

  • Permanent
  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'External sales / representative' jobs in Limburg straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.