Back to search results Previous

2 of 3

Next
Algemene Aannemingen Van Laere nv

BIM-modelleur

Zwijndrecht

Via Algemene Aannemingen Van Laere nv

Published on Jobat.be 10 days ago

Algemene Aannemingen Van Laere NV bestaat reeds sinds 1938. Door de jaren heen zijn we een vaste waarde geworden in de bouwwereld en realiseerden we diverse soorten klasse 8 projecten. Naast de projecten in gebouwen (ziekenhuizen, kantoorgebouwen, scholen,...) zijn we ook actief in de burgerlijke bouwkunde, gaande van kaaimuren tot tunnels. Dit alles maakt dat we een generalist zijn binnen de sector en dus een zeer breed scale aan expertise bezitten.

Vandaag hebben we ruim 300 medewerkers in dienst die mee instaan voor het reilen en zeilen van de organisatie. De werksfeer kan best beschreven worden als open en spontaan doch met een professioneel karakter.

BIM-modelleur

Job description

Als BIM-modelleur werk je de verschillende toegewezen 3D-modellen van onze projecten uit in Revit. Dit zijn steeds klasse 8 projecten met een focus op verschillende soorten gebouwen (ziekenhuizen, kantoorgebouwen, appartementen,...). Enerzijds doe je dit door het coördineren van de aangeleverde informatie door externe partijen en anderzijds door het effectief zelf aanmaken en aanpassen van verschillende componenten in de modellen.

Samen met de hele BIM afdeling sta je op die manier in voor het samenstellen, visualiseren, beheren en ontwikkelen van een BIM informatiemodel. Dit gebruiken onze projectteams in uitvoering dan weer om te komen tot een zo optimaal mogelijk projectresultaat.

Je bouwt eveneens mee aan het verder vormgeven van onze BIM activiteiten en zorgt ervoor dat BIM een vanzelfsprekendheid wordt in de hele organisatie.

Profile

 • Je beschikt over een bachelor bouwkunde / architectuur of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Ervaring is een groot pluspunt, maar geen absolute vereiste.
 • Je hebt reeds minstens een eerste maal gewerkt met Revit.
 • AutoCAD is geen onbekende voor je.
 • Je beschikt over een gezonde dosis teamspirit.
 • Je bent sterk in het conceptueel denken en kan dit vlot vertalen naar andere partijen.

Offer

Je komt terecht in een echte no-nonsens cultuur waar korte en laagdrempelige communicatielijnen gehanteerd worden. Bovendien wordt een persoonlijke aanpak zeer goed bewaakt. Of het nu gaat over een persoonlijk opleidingsplan, een nauwe opvolging door verschillende evaluatiegesprekken of een atypisch doorgroeitraject. We proberen er steeds voor te zorgen dat je een job uitvoert die op maat is.

Naast jouw bruto maandsalaris kan je rekenen op tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, mogelijkheid tot het verkrijgen van een E-bike,...).

Eastern Flanders,Antwerp

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

46 days left to apply

Characteristics

Requirements

 • Professional bachelor (Higher Education Short Type)
 • At least 2 years experience
 • Dutch

Offer

 • Permanent
 • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Architect' jobs in Eastern Flanders, Antwerp straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.