Back to search results Previous

2 of 6

Next
KPMG

Accounting Manager - Regio Antwerpen

At KPMG

Published on Jobat.be 20 days ago

KPMG Accountants levert aan het management van middelgrote en internationale ondernemingen, vzw's, vrije beroepen en openbare besturen gepersonaliseerd advies en operationele ondersteuning op het vlak van financiën, boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsbeheer en administratie.

Accounting Manager - Regio Antwerpen

Job description

U staat in voor de algemene coördinatie van dossiers voor een diverse KMO klantenportefeuille. Bovendien bent u verantwoordelijk voor de professionele netwerking en uitbreiding van deze portefeuille.
U superviseert de kwaliteit van de dossiers en evalueert de werkmethodes.
Ook bent u verantwoordelijk voor people management: coaching van het team, planning & opvolging van de werkzaamheden, kennisdeling...

Profile

• U heeft een Bachelor of Masteropleiding met specialisatie Accountancy-Fiscaliteit genoten. Het in bezit zijn van de IAB-titel (of een equivalente professionele titel) wordt beschouwd als een toegevoegde waarde.

• U kan terugblikken op ten minste 8 jaar relevante werkervaring in een boekhoudkantoor of equivalente werkomgeving en bij voorkeur heeft u deze professionele ervaring en een netwerk in regio Antwerpen opgebouwd. 

• U draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel en bent, dankzij uw professionele houding, in staat om een gedegen vertrouwensrelatie op te bouwen met uw cliënten. 

• U blinkt uit op het niveau van commerciële vaardigheden en schenkt in sterke mate aandacht aan structuur en transparantie. 

• U hecht belang aan een aangename teamsfeer en samenwerking.
 

Offer

Bij KPMG waarderen we je voor je professionale vaardigheden en je expertise. Hier geniet je van een sterke teamspirit, kom je terecht in een internationale en dynamische omgeving en zal je kennis kunnen verwerven die jouw carrière enorm zal verrijken. Wij bieden je onvoorwaardelijke steun voor jouw professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Verder beschikt KPMG over de allernieuwste tools, oplossingen en ondersteuning (op vlak van IT, bibliotheken en databases). Zo kan jij je concentreren op je taken en kan je efficiënt te werk gaan. Wij investeren bovendien sterk in onze mensen op vlak van training, welzijn, incentives en beloningen en zijn trots op onze aangename en informele werkomgeving.

Antwerp & Port of Antwerp

People also viewed

The job was saved

You can find your saved jobs on the homepage or in My Jobat.

To view them on other devices as well, just log in.

Apply now Apply now

40 days left to apply

Characteristics

Requirements

  • Academic Bachelor
  • At least 5 years experience
  • English, Dutch, French

Offer

  • Permanent
  • Full-time

Apply before

Receive new jobs by e-mail

Receive new 'Accounting' jobs in Antwerp & Port of Antwerp straight to your mailbox.

We will not send you any advertising.