Career Launch Leuven

Brabanthal Leuven
Woensdag 23 november 2016 - 11u tot 19u

Ontmoet een pak bedrijven op één dag, op één locatie

  • Career Launch is jouw afspraak met topbedrijven; tientallen HR-verantwoordelijken en toekomstige collega's verwachten je!
  • Laat je inspireren door onze gastsprekers tijdens één van onze carrièregerichte workshops.

Deelnemende bedrijven

Solliciteer efficiënt

  • Wil je tijdens de beurs makkelijk je CV kunnen voorleggen aan de deelnemende bedrijven? Dat kan, door je CV op voorhand toe te voegen in Mijn Jobat.
  • Op je toegangsbewijs voor de beurs zal een persoonlijke code staan. Als je je CV op Mijn Jobat plaatst of update, dan kunnen de aanwezige recruiters je CV snel opvragen aan de hand van je persoonlijke code.
  • Vergeet ook zeker niet enkele afgedrukte CV's mee te nemen.
Naar Mijn Jobat

Locatie?

Brabanthal Leuven

Wegbeschrijving vanaf de E40

Neem afrit 23a en volg de richting Haasrode. Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.

Wegbeschrijving vanaf de Tiensesteenweg (N3)

Aan het kruispunt met de expressweg Meerdaalboslaan (N25), rijdt u de N25 op. Aan de eerste verkeerslichten links afslaan. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.

Openbaar vervoer

Op weekdagen rijden lijnen 4 (Herent – Leuven – Brabanthal) en 630 (Wijgmaal – Leuven – Brabanthal) elk om het half uur van Leuven-Station naar de halte ‘Brabanthal’ (op 250m van de ingang). Tijdens de spitsuren rijdt lijn 630 zelfs om de 15 minuten. Op zaterdag rijdt lijn 630 om het uur van Leuven-Station naar de halte ‘Brabanthal’. Op zondag rijdt er geen bus tot aan de halte 'Brabanthal'. De dichtstbijzijnde halte ‘Haasrode – VDAB-Syntra’ bevindt zich op 850 m (10’ wandelafstand) van de ingang en wordt om het uur bediend door lijn 5 tussen 10u59 en 17u59.